Sunshinemom Bebeğim 9 aylık ve havalar bi öyle bi böyle ince uzun kollu pijama takımı ile yatıyorum bazen çok terliyor ama kısa kollu için erken olduğunu düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz
Themia Sunshinemom kidzeeden tulum aldım kuştan beri giyindiriyorum 👌🏻Kışın sıcak yazın serin tutuyor terletmiyor hiç bu arada.
Buuseg Sunshinemom askılı cıtcıtlı üstüne uzun kollu ince pijama giydiriyodum cok terliyor gece. Bugun kısa kolluyla yatırıcam artık
acelya25 Ben kac gundur kısa kollu gıydırıyorum gunduzde kısa kolluyla dısarı çıkarıyorum cok sıcak kac gundur ve ortam 25 derece ıse zaten kısa kollu gıydırılmelı
acelya25 Doktor muayenemızdede doktorumuza sordum bu soruyu ıyı yapıyorsunuz bebekler bızden daha dırenclıdır soguga usumez kolay kolay dedı
Deletedmom_58 acelya25 ahhh keşke annemler de anlasalar bunu doktora randevu alacam bi salsınlar beni artikkkkkk
birtatlianneee Sunshinemom ev 24 derece zıbın üstüne uzun kollu ince pijama tulumu giydiriyorum terlemiyor
acelya25 Deletedmom_58 benım kızım 25 Ağustos’ta dogdu kac hemsıre kac doktor hepsı anneme tek tek anlattı ama annem yınede cocuga kazak corap sapka gıydırme pesındeydı anlamıyolar bacım bızı 😂