Flower123 Merhaba hayırlı akşamlar 🤍Annelerr tavsiyelerinizi bekliyorum mutlaka.. oğlum 8 aylık 7.900 gram.. günde üç öğün yiyor az çok.. Emmeye de düşkün. Ama kilo almıyor gören herkes 4-5 aylık zannediyor kilo alması için ne yapabilirim bebeğim için (👶🏼3.300 doğmuştu)
Sutade_ Flower123 Benim bebeğim de 8 aylık 6800 kilo,herkes konuşur sanki onlar doğurmuşcasına karışırlar,kafanıza takmayın,bebeğinizin sağlığı yerindeyse mutluysa kan değerleri normalse boşverin insanları☺️
Sufleeee Flower123 benimde aynı ya 8 aylık 8 kilo 3 aydır aynı kiloda 2500 doğdu çok hızlı kilo aldı artık almıyor yemesi emmeside gayet iyi. Şurda bekleyeyim bende 🥲
BeyzaAselim Flower123 kalorisi yüksek yiyecekler deneyin muz avokado mesela kuru baklagiller birde özellikle kuruyemiş bana da bi uzman önermişti bunları çorbaları oldukça koyu yap ana yemelere daha ağırlık ver Demişti birde en en önemlisi vitamin değerleri b12 eksikliği çok iştahsızlık yapıyo kızım da iştahsızdı kilo alımı yavaştı doktorumuz tahlil önerdi vitamin ilacı başladık
BeyzaAselim Flower123 b Flower123 birde 6. Aydan sonra pek fazla kilo almıyorlar Haliyle çok hareketli oluyorlar seçici oluyorlar diş çıkarma dönemine giriyorlar normal önemli olan boy uzunluğu
Hgk Flower123 benimde bebeğim 8 aylık doktora aşı için gittiğimizde bu dönemlerde kilo alımını sordum. artık eskisi gibi düşünmememi kilo alımının çok yavaşlayacağını söyledi ayda 100 g a kadar düşer daha da az alabilir dedi. Kalorisi yüksek ürünler değil dengeli beslensin gelişimi için. Tabi bebeğinizin genel gelişimine göre doktora danışmanız lazım
Aleyya Flower123 bnm bebegimi gören hic 8aylık diil kücük duruo diolar halbuki normal boy ve kilosunda bnde anlamıorm nie öle diolar
BeyzaAselim Aleyya ben anlam veremiyorum insanlardaki kilolu bebek sağlıklı bebek takıntısını onu bende çok yaşadım çok ağladım bu yüzden iyi bakamıyor muyum diye kendimi çok sorgulandım 18 aylık kızım 11 kilo 83 cm ayy ne kadar zayıf bişey yemiyor mu doktora götürün niye böyle etrafın söylemleri çok can sıkıcı çok
Aleyya BeyzaAselim aynenhareketli iştahıda cok ii degl ama saglıklı sükür şimdi kilolu olsun die konusurlar büyüyünce cok kilolu zayıflat derler 🤷🏻♀️
BeyzaAselim Aleyya yumurta peynir yoğurt ayran ve meyve çok güzel besler ve kilo yapar demişti doktorumuz
Ayseee27 Valla benimki 2 yaşında kaç aydır 10 kiloda boyuda çok çok az uzuyor. Bi çözüm bulamadım yemeyle arası yok hep hala da aynı minicik kaldı
blue5 Flower123 altta kalmasin. Benim kuşumda 9 aylik 8 kilo olmadi sanirim. Daha bayagidir kilo almiyor alsa da cok az aliyor. Kansizlik varmis.
Ayseee27 BeyzaAselim balık yağı kullanmıştım.. yeniden başlıcam.. vitaminde değerleri iyiydi gerek duymadı sadce bir hafta polivit verdi bırak dedi değerleri iyi ama kuş kadar yiyor
Tugcelanur Flower123 benim kızda öyleydi tek emiyordu. 2 yaşına 2 ay kala bıraktık memeyi. Şuan 2 buçuk yaşında hala aynı çok fazla yemiyor. Herkes zayıf diyor. Hep sevdiği şeyleri yapıyorum ama yok yani. Almıyor