Kramahmutel Benim kızım 8 aylık oldu ama hala desteksiz oturamıyor 5 dakıka duruyor devriliyor saga sola sizinkiler kac aylıkken desteksiz oturdular acaba
Hohomoromu Kramahmutel Benim ki 9. Ayından itibarennoturdu canım sen dene süreklı yardımcı olarak oturmaya calıstır
vugarmehriban Kramahmutel benim kizim 9ayi tamam oldukdan sonra oturmaya calisiyo doktorada goturduk kendisi isteyince dedi kendini hazir hiss edince wimdi goruyorumki yurumek isto
CemreKerem Kramahmutel desteksiz oturamıyor ile 5 dakika oturuyor arasında dünya kadar fark var bence
Caglaa CemreKerem tam anlamiyla oturamiyor demek istemis galiba cnm Kramahmutel Benmkide 7 ay 5 günlük dediign gbi 5 dk oturuyor devriliyor sonra. Yavas yavas otururlar buda bi baslangictir cnm
Kramahmutel Hohomoromu teşşekür ederim cevabınız icin cnm evet yardımcı oluyorum yanlarına yastık flan koyuyuyom
Kramahmutel Caglaa cok aşırı hareketli bir kızım var mesela yatırıyorum kalkıp oturmaya calısıyor ama oturmaya gelınce sağa sola hemen düşüyor bende endişelendim 8 aylık oldu hala nden dengeyı sağlamıyor dıye