Deryaliiiiiii Ben de doğumdan sonra ilk önce hemoroid oldu o zaman pek takmadım. Bi ara geçmişti. 2 ay evvel basur oldum ve gerçekten çok zor 2 hafta geçirdim resmen tuvaletim gelicek diye korkuyordum. Doktora gittim tabi basurdan önce farklı bir rahatsızlıktan dolayı 1 ay ishaldim, ishal bile basuru tetikliyormuş. Doktorum ameliyat önermiyoruz kesinlikle dedi çünkü eğer genetikte varsa ameliyat olsan bile tekrar basur olma ihtimalin çok yüksek dedi, ki zaten ailemizde bir çok insanda var ve ameliyat olup tekrar hemoroid basur olan bir sürü insan var maalesef. O yüzden sadece krem ve toz verdi su iLe karıştırıyorum kabızlığa iyi geliyor. 1 haftada biraz rahatlama olmuştu fakat yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor dedi doktor en ufak bi kabızlık bile ağrı yapar dedi. Kremi kullandıktan sonra basur baya küçüldü ve tabi kabız olmadım o ara hiç. Ama en ufak bir kabızlıkta yine ağrılı dönemlerim oluyor. Sanırım onunla yaşamayı öğrenmem gerek ve kabız olmamam gerek 🫤 internete bakın isterseniz patlıcan sapı kürü var içenler çok memnun ben emzirdiğim için yapamadım ama tabi doktorunuza sorun yine de patlıcan nikotin oranı yüksek bir besin.