Krdlln Memede süt ne kadar sürede dolar bunu araştırdıniz mi bilmiyorum ama … 2-3 saate memede süt dolar ancak canım öyle 10-15dk da bir emzirmeye çalışınca olmuyor en başta 4uncu ayda saat başı amzirmeye geçebilirsin o zamana ancak artiyo süt dolu dolu en başta öle olmaz bende denemiştim yanlış, kendini sağ sagdigin sütüde meme reddi olmayacak bir biberonla içir mesela ben lansinoh kullanmıştım başta sagdikca sütüm arttı elimle sagdim, elle sağman önemli makinayla değil, sağmak süt arttırır, ayrıca bir emzirdimmi 2 saate bir 20-30 dk emzir, düzenli uyu mesela bebek uyuyunca sende uyu özellikle bebeğini gece emzir gece emzirdigin süt daha faydalı saat atlama… Bol su icmelisin, probiyotigi bol tüketmelisin, protein içerikli beslen mesela et fazla yemelisin, haftada en az 4 gün et ve tavuk, onun dışında lifli gıda mesela yulafi sütle pişir geceleri uykuya geçmeden içerisine de bir iki yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi kat kuru incirde doğra içine öyle pişir canım tahin de koyabilirsin bu çok güzel süt yapar, bulgur ve havucta güzel süt yapar, günde 1 avuç fındık tüket öğün aralarında fındık sütü yağlandirir ve besleyiciliği artar sütünün, rezene çayı iç iki bardak, bol bol yeşillik yemelisin ve akşam yemeği ogunlerine kuru soğan doğrayarak yemeklerin yanında tüketmelisin… Kuru dutu cezvede kaynat suyuyla beraber çay içiyor gibi günde iki kere iç, Benim bunları yaparak sütüm arttı şimdi ideal… Bestlak damla kullanıyordum bıraktım ve hala sütüm geliyor şükür başta damlayla geliyodu…