Lina_3520 Merhaba kuzular yüzüne lazer yaptıran ve tamamen tüylenmeye bitiren var mi buz lazer varmış ondan mı yaptırdınız bide iğneli bişey varmış neyse adı hadi yorumlar da biraz akıl verin bana hangisi kalıcı kesin çözüm
Hatice3553 Lina_3520 hiçbir cihaz tamamen bitirmiyor yüz de çok zor biten bir bölge o yüzden cihazı çok iyi araştırın bence güzellik sektöründe üçkağıtçılık yapan çok
Buusra1 Lina_3520 merhabalar bende yüzüm için lazere gidiyorum. 8 ncı seansım buz lazer. Ben çok memnunum hiç çıkmıyor şuanlık. Seans sıram geldiginde hiç belli bile değil öyle çıkmıyor yani. Boynumdaki tüylere de yaptırıyorum onlarda aynı şekilde
Aggzu Lina_3520 buz lazer ya da lazerle bir süre gidip kalanlarında İgneli ile bitirebilirsiniz. Tabiki kil kökü de önemli, kolaylıklar gelsin
Lina_3520 Elaninannesiiii yaptırdınız mi nasıl yapılıyor kaç seans oluyor ismi ne olarak geçiyor tam bi fiyat araştırması yapsam
Elaninannesiiii Egemeri hayır ben normal lazere gidiyodum buz değilde üflemeli olan yıllardır gidiyorum. Çok azaldı ama bitmedi maalesef arada ağda yaptırıyorum. Gittiğim yerde ki kız bir tek iğneli ile biter diyor. Oda yazın yaptırılmaz kışın olurmuş ve acılı bir işlem