Momanne06 Kızlar fikir verebilirmisiniz tecrübem yok oğlum suan 11 ay 1 haftalık 1 yasa az kalmış durumda yarından sonra Süt tüketimine başlasam olur mu ve ne sütü olmalı ne kadar miktar biberon da gece veya gündüz inek sütü taze sıkılmış var olur mu
Rruukkiiyee Momanne06 biz 14 ayligiz kenfi sutum azaldi mamayida icmemeye basladi ilk defa bugun sut verdim Cogu doktorlar desteklemiyor Her icirmemde vicdan yapiyorum Bende burda bekleyim Bilgi sahibu yardimci olur Ozel doktorumuza da gidemiyorum fiyatlar uctu
Cucufmom Momanne06 bana doktor gece ver dedi çocuk devam sütü pınar in var Aptamil ve hipp var onları inek sütü kesinlikle verilmiyor 2 yasa kadar
MySunny Momanne06 ben vermiyorum 2 yaşa kadar vermiycem.Sorasında suyla karışırııp verebilirim belki arada.Biz genelde yoğurt yapıyoruz.öylesi daha iyi.
Rruukkiiyee Momanne06 bagisikligi dusurdugu falan soyleniyor hastaliklara yol aciyormis baya birseyler vardi ama.verdim valla ve bunlari duya duya vermem sanki zarar veriyorim bebegime.hissi verdi Bugun ebemize sordum sorun yok ver annesi dedi