Buse67 Doğumun üzerinden 3 ay geçti ilk regl oldum iki gün önce sürüyor hala sizce erken değilmi sezeryan doğum emziriyorum da ayrıca
BsO Buse67 canım erken değil ben lohusalığım bitti 1 hafta sonra adet oldum emzirmen adet olmana engel değil çünkü emzirmek bir adet engelleyici değil
dml2703 Buse67 yok ben de sezaryen oldum 20 gün dogum kanamam oldu aradan 1 ay gecti normal adet gordum fakat adetimde kanamam cok olmadi bilmiyorum neden
Elifinannesiiiiiiiiii Buse67 sezaryen oldum 42. Gün lohusalık bitti regl oldum düzenli oluyorum emzirmeyle alakası yok tamamen kendi vücudumuz ile alakalı bir durum
Haffuse Ben de sezeryanla dogun yaptim… Ve 3ay 17 gunluk kizim, haha adet olmadim🥲🥲🥲 Dort gozle bekliyorum😅
Haffuse Buse67 hadi yaaa… benim dogumdan once de cok agrilli olurdu, degisen bisey olmuyor mu😪 Dogumdan sonra adet sancilari olmuyor diyorlardi😔
Buse67 Haffuse benim oldu ağrı kıvranıyorum bi yandan bebişle uğraşıyorum sitres yaptığımı anlıyo durmuyo
Rumeysa28 Buse67 yoo hayır erken değil ne güzel olmuşsun işte olmayanlar korku içinde bişey mi var diye
Bussraaa Ben subatta dogum yaptim, martta olmadim nisanda regl oldum yani 48 gun sonra regl oldum ama hic agri olmadi hic anlamdim bile, bu ayda hala olmadim ama agrilarim başladı normal mi acaba?