littlelimonmom Merhabalar bebeğim 4 aylık şu an uzun kollu giydiriyorum ama havalar ısındı artık ben ne zaman kısa kolluya geçicem anlayamıyorum siz neye göre karar veriyosunuz?
Toprakmelissa littlelimonmom bizde 7. Ayımıza giriyoruz başladık tişörte siz nasıl giyiniyorsanız bebeğinizide öyle giydirmelisiniz
Nazlican littlelimonmom Bizimki de 5 aylık hep bi kat fazlası kuralı ile giydirdim şimdiye kadar ama şimdi havalar sıcak bende diyorum geçsem mi kısa kolluya cesaret edemiyorum 😣
Sedacann littlelimonmom bebeğim 6.5 aylık elbise şort giydiriyorum sıcaktan hasta oluyorlar bu çocuklar dedi doktor mevsimine göre giydirin güneş ne kadar görürse kemikleri güçlenir
Tazeanne0134 littlelimonmom valla canım bu sene biraz soğuk gitti ama oğluma doğum yaptığım sene 2020de baya sıcaktı bu havalarda yarım kollu çıtçıtlı bady ve ince bi pijama giydirirdim sende öyle yapabilirsin duruma göre
littlelimonmom Nazlican bi kat fazlası kuralı ne zamana kadar geçerli acaba yazık acıyorum çocuğa bu sıcakta uzun kollu giyiniyo
Nazlican littlelimonmom Bende bilmiyorum Ben 2 aydan sonra tek kat giydirmeye başladım zaten hiç kat kat sarmadım ama şuan bu sıcakta da hala kısa kolluya geçemedim 😄
Elif311 littlelimonmom bir kat fazla kuralı ilk haftalar için geçerli sonra siz nasıl giyiniyorsanız onlarda öyle
Dondurmalikahve littlelimonmom 4 hatta 3 aylıkken tişört falan giydirmeye başlamıştım sıcaksa hava giyebilir.
DemetF littlelimonmom yasadigin yerde onemli benim kizimda 4 bucuk aylik ben ince uzun giydiriyorum istanbuldayiz hazirani beklicem tshrt icin
nelmali littlelimonmom doğduğundan beri atlet üstü tek kat giydiriyorum hiç +1 uygulamadım 23 nisandan sonra şort tişört sezonumuzu da açtık tabi hava bozunca yine uzunlara geciyoruz ama genelde kısa kol çevrede herkes çocuğumu dondurdugumu iddia etse de terliyor bebe
Haticedgn littlelimonmom 2 gündür kısa kollu giydiriyorum dışarısı sıcaktı hep ev serindi ama bugün de evin sıcaklığını hissettim ama bi süre daha uyurken en azından ince uzun kollu giyidiririm çünkü gece yatarken çok üstünü açıyor 6 aylığız
minikkusuuummm- littlelimonmom bebisim 6 aylık corabı bile cıkardık🙈 yarım kolluyla gezdiriyorum. Olurda esinti olursa üstüne hırkasını atıyorum dısardayken. Atlet üstüne yarım kollu tsört ☺️
Duyulurum littlelimonmom siz tişört giyiyorsanız ona da giydirebilirsiniz. mesela ben daha giymeye başlamadım hala ince uzun kollu bir üst giyiniyorum evin içinde. Dışarı sıcak olduğu için dışarıda oğluma kısa giydiriyorum ama ben kapalıyım zaten.
mlkbykk littlelimonmom yaşadığınız yere bağlı, Antalya’da yaşıyoruz o yüzden tişört giydiriyorum ya da sadece zıbın