Oykuuuuuu Kızlar oğlum sadece mama ile besleniyor 4.5 aylık bu ara günde 5-6 kez kaka yapıyor. Ve az önce kakasında minicik iğne izi kadar bir kan gördüm bu neden olur mama içen bebekte
Busraa3535 Oykuuuuuu mamadan haric bisey aldı ise alerji olabiliyor kakada kan. Kabızlık varmıydı zorlamıs olabilir mi.
Kubrasah Oykuuuuuu kakada kan varsa sut alerjisi olabilir. Benim bebegimde ayni sekildeydi. Sute alerjisi cikti. Ben emziriyorum sutten geciyor diye sut ve sut urunleri diyeti yapiyorum. Mama ihtiyaci olursa doktor alerjik mama kullanmamizi solemisti. Normal mamalarin icerisinde laktoz olduu icin. insallah alerjik degildir🙏
burjuvaanne Oykuuuuuu kakada kan yada popo delihi etrafi ig e ucu nokta nokta kan , silince tekrar tekrar genelde direk alerji diyorlar . Bendede ne zaman badem versem oyle olur ama genede ilk seferinde direk doktora gittiydik bilmedigimizden gecmis olsunn
Betyy00- Kanlı kaka varsa uzman görüşü alınmalı ihmal etmeyin takıp edin. Mamayla ilgili oldugunu düşünmüyorum.
Oykuuuuuu Betyy00- doktoruna mesaj attık şimdi o kanlı kakalı bezin fotoğrafını istedi cevap bekliyoruz :(
Denizzzzzyldz Süt alerjisi, makat çatlağı, bağırsak enfeksiyonu bunlardan birisi olabilir. Bnm oğlumda da oldu. Süt grubu alerjisi çıktı