Bebek17 Kızlar kızımın vücudun da egzama vardı krem kullandım çok şükür şuan yok. Fakat ense tarafında saç diplerinde da yara gibi kızarıklık gibi bişey var ezgama olduğunu düşünüyorum onunda aynı kremden kullansam saç diplerine de olur mu acaba
ikievlatannesiii Bebek17 mustelanin falan bu egzama icin bebek sampuanlari var canim sac diplerine krem yerine onu dene bence daha iyi gelir
Hilalkelle Resim Bebek17 resim var mı acaba canım benim bebeğimde de var da geçmiyor egzama mı bilmiyoruz
a010101 Bebek17 bizimde normalde egzama var ama geçti kremlerle ense kısmındaa kızarıklık var bizimde ama bazen artıyor bazen yok oluyor çok üstünde durmadım egzama kendi kendine geçmez diye doktor önemli birşey değil demişti 2 aylıktı götrdüm
Bebek17 ikievlatannesiii mustelanin normal sampuanini kullanıyorum olmazsa dediğinize de bakarım ama krem vücudunu geçirdiği için acaba orda da faydalı olmaz mı ki diye düşündüm
Bebek17 Hilalkelle saç dipleninin resmini soruyorsanz kızım şimdi babasıyla parka gitti gelince atabilirim