Burcukokpinar Merhabalar 13 günlük bi erkek bebeğim var bugün bezinde bi kaç nokta halinde turuncu lekeler gördüm daha önce böyle bişey yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz ?
Ssda01 Burcukokpinar canım oğlum prematüre doğmuştu hoca doymazsa turuncu lekeler olabilir demişti olursa söyleyin demişti ilk doğduğunda hastanedeki doktor
xmel Burcukokpinar bol bol emzirin yeni doğum yaptığımda başıma gelmişti hemşirelerde bu tavsiyeyi verdi
snil Burcukokpinar Sıvı eksikliğinden kaynaklıdır, bolca emzirin ya da mama alıyorsa ölçüsüne göre verirsiniz. Kendiniz su vermeyin doktorla konuşmadan
liyamira Kristal deniyor buna sıvı az aldıgı için oluyor sıvısını ve su vermeyi ihmal etmeyin 1 çay kaşıgıda olsa
minikoglum28 Burcukokpinar Canım aynısını yaşadım ve doktora gittiğimizde sarılıktan dolayı olduğunu öğrendik. Karaciğer sarılığı atarken idrar yoluyla attığı için o şekilde oluyormuş rengi. Hatta kan rengine bile dönmüştü
Madam Burcukokpinar beslenme yetersizliği emiyorsa yetmiyor olabilir doktora danışın mama takviyesi yapabilir