Sekerkizzz 15 gundur kanli oluyor süt alerjisi die doktor diyet uygulama mi söyledi bebegim 1 aylık kan dünden beri yoğun gelmeye başladı korkuyorum bugün doktoruna gittik diyeti sıkı uygula diyi anlamıyorum resmen acim zaten dikkat ediyorum bir haftadır alerji mamasi veriyorum biraz oncede fışkırır tarzı kustu ağzından burnundan arkadaşlar delircem nie böyle baska bisimi var Doktorlar anca yedigine dikkat et deyip duruyo
Ozlem2904 Sekerkizzz paketli gıdaları hiç tuketmemeniz lazım hazır ekmeklerde süt ürünleri var bulyonda vs. Peyniralti suyu olan hersey buna dahil salam sucuk sosis bunlar hep yasaklı listesinde tahin helvası aklıma gelenler bunlar. Iceriginden %100 emin olmadığınız birseyi tuketmeyin derim
drn5410 Sekerkizzz biz diyet dahilinde süt ve süt ürünleri kuruyemişler dana eti baharatlar yasaktı.. Neler yiyorsunuz yumurtayada alerjisi olabilir..
Deletedmom_123 Yumurta tüketiyor musunuz genelde yumurta da süt alerjisine dahil ediliyor bence başka doktora da görünün
Sekerkizzz drn5410 yumurtayı şimdilik yiyebilirsin sadece süt ürünleri tuketmeyeceksin dedi doktor yedgm sadece sebze yeşillik suanda
a010101 Sekerkizzz banada aynı şekilde süt ürünleri kes dedi denedim 1 haftaya yakın devam etti yumurta ve soya alerjisi çıktı ya başka bir doktora götrdüm alerji uzmanına zaten gaz olucak diye insan yicek bişi bulamıyor yiyecek olmayınca da süt üretimi azalıyor
Haffuse Resmi varsa resim atsana😅 Ben de fok kanli demistim deacilde doktorlar baktigonda hafif kan dedi😅 Son zamanlarda yaklasik 10 gun, farkli bisey yedin mi?… Kuruyemis olabilir, cilek mantar gibi alerjenler…