SevgiSelim14 bi kac gündür dikkatimi cekiyor çarpık bacak gibi bugün biraz araştırdım ama zayıf olduğu icin öyle gözüküyor diyor anneler size de sormak istedim tek degilimdir diye düşünüyorum
Rahimeee SevgiSelim14 bize sormak yerine doktora göstersen daha sağlıklı bilgi alırsın sanki amacım seni terslemek falan değil beni yanlış da anlamanı istemem
Alpylmz SevgiSelim14 kızımdada öyleydi bacagı ve yürürken hep içe dogru basıyo 4 yaşında şuan hala aynı babannede öyle di
Hllsyma SevgiSelim14 benim kuzenimin oğlu da o bacaktı doktor gerek yok aparat takmaya düzelir demiş gerçekten de düzeldi çocuk güneş görsün demişti
Sherlock1180 SevgiSelim14 benim.Kizim ayni bu şekilde anne karbi da doğarken böyle doğdu biraz daha yamuktu ebe normal ama doktor görsün. Dedi ortapedi doktoruna götürdük yürümeye baslayinca ayakkabılarına dikkat edin gerisi normal demisti
nickimikili SevgiSelim14 iki aylık civarı sanırım bebeğiniz bu normal bir bacak yapısıdır tüm bebekler bu şekilde doğar çünkü anne karnına sığabilmek için bu şekli alır vücutlarımız. Zamanla düzelir ilk yürüdüğü zamanlardada içe basma görülmesi doğaldır 2 yaşına doğru düzelme beklenir bazen gecikme yaşanabilir..
matmazeliingunlugu Benim kızımın da böyleydi 1 yasinda hala böyle adım atarken Bi ayağı dışarı basıyor iki ayağı da boyle ayrıca.
SevgiSelim14 Rahimeee yok zaten 2 ay icin gidicez Doktora da burası bazı konularda fikir alması daha iyi oluyor yaşayan var bilgi sahibi olan var
matmazeliingunlugu SevgiSelim14 yok değişmedi hala böyle bacakları benimkiler de öyle genetik sanirim. İki bacağı da öyle ama birini disa basıyor sadece
Alpylmz SevgiSelim14 her bebe bi olmaz ki canım endişelenmyin genetikte olabilir ben araştırmamıştım çünki güneş ve d vitaminine baglıyor hep küçükken
SevgiSelim14 Artizneararlabazarda yaa içime su serptiniz bende simdi biraz daha araştırdım sanki degil gibi cenin pozisyonundan dolayı genelde bebeklerde oluyormus biraz büyüdükçe geçiyormuş ama yine de yarın bi gösterecem zaten kontrolümüz var
Laylam Büyünce geçer inşallah bol güneşe cikart parantez bacak d 3 mutlaka ver sakın unutma kuma yatir sıcak kum güneş ve su çok kilo almasin bacaklara yük binmesin
SevgiSelim14 Laylam tesekkurler dediklerinizi yapicagim ❤️ Ailemizde kimse de yok. Oladabilirdi tedavisi varsa ne kadar erken o kadar iyi