Heyyooo_34 Merhaba güzel anneler😊 bugün doktor kontrolümüz vardı kızım 4 buçuk aylık kilosu 6.400 olmuş doktor az dedi ek gıdaya başlayalım dedi bence daha erken siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi söylerseniz sevinirim 😊🌸💖
Mnvvr63 Heyyooo_34 cok iyi bence maşallh çevrem de 4 aylık bebeği olanlar hep o kilodalar .bnm bebeğim 4 aylık 5 kilo biz gram gram alıyoruz😬
Ceren_301121 Heyyooo_34 benim bebegim 5 ay 16 günlük daha bugün kontrolden geldik sadece mama kullanmasına rağmen 5700 doktor az demedi ama bilemedim iyi geldi kilonuz bana
Zlm Heyyooo_34 kilosu bence iyi sırf bunun için başlamayın gerçi doğum kilosunada bağlı belki gelişim olarak az almıştır onu bilemem ama 4 aylıktan itibaren ek gıdaya başlanabilir
Rika Heyyooo_34 benim bebegim 1.5 aylikken o kilodaydu ve devamli kilo aldi her ay 1 kilo 1.5 kilo en az. 3.5 kilo dogdu. Suan 17 aylik cok istahli ve alerjik. Kollarim agriyor tasiyamiyorum bile. Kiloya takmayin cok iyi bsy dgl
Heyyooo_34 Mnvvr63 evet bende öyle düşünüyorum ek gıda için çok erken bence 😊 sizin bebişiniz anne sütümü sadece 😊❤️
Zlm Heyyooo_34 yani düzenli takibini yapan bı doktorda o daha iyi bilir başlangıcını gelişimini o biliyo ama direk bakıldığında kilosu gayet normal
Eda1414 Heyyooo_34 benim kızımda 4 buçuk aylık 7180 gram bebeklerin kilolarını birbiriyle karşılaştırmamak lazım sağlıklı olsun gerisi cok önemli değil bence