deno1 Patates kabak havuc verdim havuca alerjisi çıktı alerjimiz var zaten başka neler yapabilirim ne verebilirim balkabgi mevsimi geçmiş nasıl corbalar yapabilirim tecrübeleri anneler fikir tarif sebze konusunda
Yunus_emre deno1 merhaba ya benimde suphem var havuc icin kakasi kirmizi gibi oluyor sizinde oylemi oldu acaba
Deletedmom_71 deno1 havucu daha sonra birdaha deneyebilirsin canim. Bezelye zamani suan Bezelye verebilirsin. Fasulye verebilirsin brokoliyi cok seviyor bebekler brokoli ver.
deno1 Yunus_emre ne yerse kakada o renk oluyor kabak verdim yeşil çıkmıştı bizim yüzünde kırmızılar oldu öyle anladım
Fatimaafr deno1 irmikli patatesli havuçlu çorba yapıyorum ben çok doyurucu oluyor :) bazen irmik yerine pirinç koyuyorum kabakta güzel oluyor :)
Deletedmom_71 Fatimaafr pazarda Bezelye var hatta şuan bitme aşamasında alıp buzluğa kaldırabilirsin canim 🤭 Bezelyeyi patates kabak ve Bezelyeyi suda haşla içine 1 kasık da irmik at Yeni başlangıç olduguj için irmik dedim yoksa ben şuan karisimlara ince bulgur atip daha doyurucu yapıyorum bu şekilde karisim şeklinde verebilirsin