Maryamsmom Bebeğim 1 bucuk aylık. Sürekli ıkınıyor, geriye doğru geriliyor uyku da bile. Bu gibi sorunla karşılaşanlar varmıdır? Neden böyle oluyor
gokcekocyigit07 Maryamsmom gazı vardır, kabız da olabilir, 1 çay kaşığı zeytinyağı içir, içine bir kaç damla kendi sütünden de damlatabilirsin 🙏🏻😌
Alpisinannesi7 Maryamsmom evet gaz vardır bizimde ıkınmaktan göbek fıtığı oldu 2 aydan sonra bitti çok şükür hiç bişey fayda etmedi bize
Demet2022 Maryamsmom benimki de 1 buçuk aylık ve aynı şekilde yapıyor dediklerinizi bilmiyorum ki gaz da çıkarıyor kaka da yapıyor ama neden o kadar geriliyor ve ıkınıuor anlamıyorum
Slakra Maryamsmom gazdan dolayı benim bebeğim de öyle sallayarak uyut sadece öyle susturuyorum 3. Gaz damlamız değiştirdim
Alpisinannesi7 Maryamsmom evet bizimde öyleydi çok güzel çıkartıyordu gaz alttan üstten ama ıkınıyordu ( Nurse Harvey’s ) damla yada şurup alın mutlaka benim kurtarıcım oldu tavsiye ederim
Slakra Alpisinannesi7 gerçekten mi benim bebegim de öyle bugün aldım hem damlasını hem surubunu insallah ise yarar 34 günlüğüz işe yarar mı
Alpisinannesi7 Slakra damlasını kullanmadım ama şurubunu kullandım damlasını da çok duydum benim bebeğim çok seviyordu şurubu oyuzden damla kullanmadım 2 buçuk ml verdim şırıngayla
Sebusebu Maryamsmom gazını cıkarsa da gaz bi şekilde oluyor bebeklerde… ben 3 ay cok yoğun cektim gaz sıkıntısını. Günde 4 kere 8 damla sab sim. Veriyordum bi kere 5 damla biogala. Kriz anlarında damlayı veryordum alttan titreşimli ev tipi anakucağına oturtuyordum karnına da sıcak kiraz cekirdeği kemeri takıyordum anca sabaha karşı bi kaç saat uyutabiliyordum. Uyanık oldugu her an ıkınıyordu. 3 ayı doldu cocuk ıkınmaktan gülemiyordu bile.. 3 ayı tam doldurdu sonra jilet gibi kesildi bi anda
Gmzoz Maryamsmom bizde de aynı sorun kucakta yattığı yerde uykuda gerinip ıkınıp keçi gibi sesler çıkarıyor artık huy oldu. Sanırsam dr usg çekti ve aşırı gazlı dedi kolik dedi ama ağlama krizlerimiz yok bizim