merkurkedisiii Arkadaşlar kullanan varsa ilk defa alıcam bez değiştiriyorum. 7.700 kg bebeğime sizce kaç beden kalıpları nasıl 4 mü almalıyım 5 mi
gokcekocyigit07 merkurkedisiii 4+ al bizim kız da hemen hemen aynı kiloda 4 plus en ideali, 4 numara da bazen yarısında da 4+ oluyor, mavi paket kullanıyoruz biz daha rahat 😌
merkurkedisiii Minikinmomu bende kararsız kaldım o yüzden rahat olsun kenarları sıksın istemiyorum biraz bacaklarımız kalın
Mihrimahim16 2 paket Molfix aldık ilkinde birşey olmadı 2 sinde çocuğumu pişik yaptı 😭 şuan altı açık babasının bez getirmesini bekliyoruz
Nisan4523 merkurkedisiii Biz molfix pure&soft serisini kullanıyoruz. Bebeğimin kilosu 6500. Şu anda 4 numaraya geçtik 1 haftadır. Biraz alttan büyük geliyor ama 3 numaranın da lastikleri çok sıkıyordu. Bence 5 numara alın derim
Tazeanne0134 merkurkedisiii canım beden olarak bilmiyorum ama kilo bazlı al tam beden çünkü 4 numara iyi olur diye düşünüyorum ben Molfix den önce prima kullanıyordum onu kaç beden alıyorsam Molfix de aynı
Deletedmom0099 merkurkedisiii 7 kilodan 11,5 kiloya kadar 4 numara kullandım. 4 alabilirsiniz, 5 bayağı büyük