Nltka Kızlar şimdi reglimin 15 inde olmadı gerekiyordu ama hala olmadım 12 sinde erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Hamilelik var mı yok mu içimi kemiriyor Şimdi 2 gün gecikmeyle erken gebelik testi alsam çıkar mı 🫠
Tubasahra Nltka Tövbe bismillah.😂😂 Baslik hamile değilimdire alışınca bi tuhaf oldum Hakkınızda hayırlısı olsun insallah hamilesindir.
burjuvaanne Nltka belki silik cikabilir belli olmuo ki en temizi saglik ocagindan 2 gune bir kan vermen betahcg yuksekiyorsa tamamdir . Hayirlisi olsunn🧿☺️
Nltka burjuvaanne testte görüp doktora gideyim dedim bende boşuna sağlık ocağını meşgul etmeyeyim diye ya
burjuvaanne Nltka onlar her testten para aliyor seni kucaklarlar zaten 😂 birde gebelik takibini aldimiiii ( insallah ) ohh deymeyin keyfine😄 testte baksan 2 cizgi gorsende gene gitcen zati saglik ocagina
Esraaakrky Nltka ben iki gün gecikme sonucunda evde test yapmıştım ve öyle öğrenmiştim. Allah gönlünüze göre versin inşallah 😊
Esraaakrky Nltka normal gebelik testi almıştım. İlkinde çift çizgi çıkmıştı ama tekrar yapmıştım emin olmak için benaomuö değişmemişti