gokceyasss Deletedmom_45 ek gıdada hala hiçbir yol kat edemedik yemiyor. Uykusu günde 2 uyku uyuyor gece de emmek için uyanıp geri uyuyor uykusu iyi çok şükür. Sizin nasıl neler yapıyor
OncedenGurme Deletedmom_45 21 aylık, 2 yaş sendromunun ayak sesleri var bu aralar. Ama kızım hep uyumlu bi bebekti çok şükür :)
Nuduu Deletedmom_45 tabiki en azindan benim vesveselerim azaldi ne istedigini anlayabiliyorum ama cok hareketli cok fazla pesinden kosturuyo cok yoruyo birde 2yas sendromu basladi saniriyorum gule gule buyutun bebeginizi
Deletedmom_45 OncedenGurme oyy masallah 🧿 darisi bize oglum simdiden cok hareketli su 2 yas sendromunu merak etmiyo degilim 🤣
OncedenGurme Deletedmom_45 geçen hafta montla terasa çıktı. İçeri girince montunu çıkarmadan yemek yemek istedi. İnadından montla terleye terleye yedi. Hem terlediği için sinir oldu hem de montunu çıkarmak istemeyince kendi kendine krize girdi mesela :))))
Deletedmom_45 OncedenGurme ayy inanmıyorum 🤣🤣 ya onun inadini yerim ben 🤣🤣 bende gorurum insallah o gunleri canim 😍😍🤲
Deletedmom_45 Nuduu herkesin 2 yas sendromu oluyo demekki 🤦🏻♀️ sagol canim hepimiz gule gule buyutelim oglum daha simdiden hareketli yurutecle bile durmuyo heryeri karistiriyo ben seneye bu zamanlari dusunemiyorum 🤣
Nuduu Deletedmom_45 seneye bu zamanlar park diyecek inadi olacak muhtemelen birde belki istah sorunu olabilir hepsi ayni deil tabiki beni bunlar zorluyo birde inat edip kaka yapmamasi ve kendini kabiz etmesi