Alyabebekkk Merhaba bebeğinizin burnunu serumla nasıl temizliyorsunuz sırt üstü mü yan yatırarak mi ve damla damla mi birden mi veriyosunuz
Elifinannesiiiiiiiiii Alyabebekkk sırt üstü yatırıp burun deliklerine 1 damla damlatıp çok az bekleyip çekiyorum
expelliarmus Alyabebekkk bebeğimi önceden yan yatırarak yapıyordum küçükken . 2 Cc birine 2 cc diğerine şırıngayla sıkıyorum. Sümükler akıp geliyo zaten . Artık kucağımda ya da oturarak yapıyorum yine 2 şer cc sıkıyorum 6 aylık
Rainbow_ Alyabebekkk yan yatırarak şırınga ile yarısını bir burnuna yarısını öteki burnuna 5cc şırınga
Elifinannesiiiiiiiiii Alyabebekkk evet kullanım şeklini o şekilde taeif etti doktor o şekilde temizliyorum sürekli gayet başarılı fazla vermeyin bence
Alyabebekkk Elifinannesiiiiiiiiii balgamı felan da var sırt üstü yatırarak fazla veriyorum ki belki genzi den aşşa akar gider diye
expelliarmus Alyabebekkk sırt üstü yapma canım ciğerlerine falan kaçar Allah korusun . Ya yan yap ya da oturtarak hafif öne doğru eğimli yap