Busradoga Bebeğim yoğurda geçti 2 3 gün yedi şimdi yemek istemiyor ağzını açmıyor yemesi için napmalıyım? Muzla yada avokadoyla karıştırıp verilirmi??
Handeyade Busradoga benim bebeğimde yoğurt yemediği zaman ayran yapıyorum biberonla güzel içiyor sizde deneyebilirsiniz 🤗
Zlm Busradoga alışır zamanla benimki 1 ay nefret etti yoğurttan birşeylere karıştırıp veriyodum şimdi bayiliyo
Busradoga TiniminiKayra 7 aylık canım ilk meyve tadımını yapıcaz hem muzla başlıxam muzla yoğurdu karıştırıp vereyim diye düşündümde :) olurmu bilemedim
Ucansupurge Noname21 evet hergun yumurtasina koyuyorum. Omlet yapıyorum ben Rendelenmiş sebze, yumurta sarısı, 1 tam ceviz rendesi ve yoğurt koyup pişiriyorum
Noname21 Ucansupurge yok ben siz kendiniz yediniz mi hiç o şekilde diyorum. Omlet şeklinde bende her zaman biraz sut atarım daha güzel oluyor. Ama haşlanmış yumurtayı yoğurtla karıştırınca tadı çok berbat bir şey oluyor da o yüzden sordum
Ucansupurge Noname21 Hayır haşlanmış şeklinde vermiyorum çok püre şeklinde olan şeyleri sevmiyor. Kendimde dolayısıyla denemedim
Noname21 Busradoga ben yoğurda ilk tadım yaptırırken hep kiraz vişne elma falan doğmadım tek başına ilk verdim sonra bırakınca bu şekilde tatlandirdim 😄 meyveli yoğurt yani
TiniminiKayra Busradoga önce muzu tek basına bi dene alerji fln yapiyomu bi bak..sonra skinti olmazsa ikisini karistirip verebilirsin benim oğlum 20aylık oyle verdim hep cok guzel oluyo
Esra_Deva Busradoga Tattırdığınız tüm meyveleri ekleyebilirsiniz tabi. Bu da bebekten bebeğe değişiyor. Benim kızım da yoğurdun içine herhangi bir şey girdiği an asla yemiyor 😅