Annemkuzum12 Ramazan boyunca firinim cok calisti ve acayip batti cocuklardan firsat bulup dogru duzgun silemedim Ici berbat durumda hangi marka temizleyici onerirsiniz acaba memnun kaldiginiz piril piril yapan bi deterjan varmidir
Lulemom Annemkuzum12 glinit kullanıyorum, daha sıkarken akıyo. Marketlerde yok ama internetten alıyorum
Deletedmom_112 Annemkuzum12 HighGenic marka ırın, ocak temizleyici sprey köpük var, A101 de satılıyor onunla temizleyebilirsin.
Mmeelliikkeee Annemkuzum12 Arçelik in kendi ürününü kullanıyorum biraz ılıtıp temizliyorsun ama biraz bi kere çok ısıtmışım izi kaldı sıktığım şeyin 😁
tugraninannesi1 Annemkuzum12 domolu tek geçrim.ama kullanmadan önce fırını biraz ısıtın o zaman çok daha iyi çıkıyor kirler
Pinos06 @Annemkuzum12 Domol marka fırın temizleyici kullanın derim çeşitli markalar kullandım ama bunun gibi yok tertemiz yapıyor.
Annemkuzum12 Pinos06 evet bu markayi cok duydum da biraz pahali tereddut ettim bende alip almamakla gercekden guzelse aliyim o zaman deniyim bi tesekkur ederim 🌸
Annemkuzum12 Deletedmom_112 onu kullaniyorum ama istedigim sonucu alamiyorum ya hala yag lekeleri oluyor yanmis yag lekelerini cikarmiyorr
Annemkuzum12 Mmeelliikkeee Benim beyaz esyalarda arcelik ama hic denk gelmedim oyle bi ilaca gecmiyor mu simdi isitip yeniden silin