Nesibe92 Birbebekkkbircicek ay ayni biz geciyo geciyo 9 aylikken surunerek emeklemeye basladi suan 12 aylik 2 haftadir falan normal emeklemeye basladi
Boncuk-anne Birbebekkkbircicek 10 aylıkken sürünerek emeklerdi 11 de anca emekledi 16 olduk hala emekliyor şimdide yürümeye korkuyor 3-4adım atıp düşüyor :)
Cilema10 Birbebekkkbircicek ilk bay bay 11 aylıktı yaptı hep gösteriyorduk yapmıyordu hiç beklemedigimiz bı anda babası işe giderken yaptı 😂 çocuklar çok iyi gözlemliyor ve hiç beklemediğimiz anda bizi şaşırtıyorlar
3MelekAnnesi3 Birbebekkkbircicek 9 aylık benimkide kolunun üstünde sünüyor bazen kalkıyor emekleme pozisyonu alıyor ama kendini ileri atıyo elleriyle hiç gitmiyor
Eda2534 Birbebekkkbircicek Bizimki 9 buçuk aylık hiç emeklemiyor etraftan tutup yürüyor Ama yere koyunca zorlanıp ağlıyor
Littlebird Birbebekkkbircicek benimki de öyleydi ama çok yapmadı sonra hemen yürüdü normal emeklemedi hiç
Aybukem17 Birbebekkkbircicek bugün tam on aylık olduk yaklaşık 2 aydır benimki de sürünüyor ama geri geri 😁 bugün ilk defa beşiğinin kenarından tutup ayaklandı sanırım emeklemeden yürüyecek
Busra2013 Birbebekkkbircicek oturabılıomu desteksız yada basını dık tutabılıomu benım nı tanıdıgım cocugu 13 aylık dık tutamıo kafasını yuruyemuo emeklemıo duk oturamıo surunuo sadeve yerde oda turkıyeye dıktora gosterck
3MelekAnnesi3 Birbebekkkbircicek bilmiyorum canım bastırınca normal basıyor ama henüz ayakta dikilmiyor yürüteçte hiç kullanmadık
Laren Birbebekkkbircicek kızımda cok erken sürünmeye başladı şimdi 9 aylik oldu emeklemeye calisiyo baktı olmuyo sürünmeye devam ediyo evin komandosu 😂
Familyboy Birbebekkkbircicek evet olabilir benim oğlumda epey bir sürünerek emekledi sonra sürünmeyi bıraktı normal emekledi sonra yaşında yürüdü