Durumoms Kızlar geçen post açmıştım uçak yolculuğuyla ilgili biletimi anadolu jet e aldım bebek arabasını nasıl yapıyorlar bilgisi olan😌😊
Nerisela Durumoms bebek arabanın olduğunu söyleyince ona göre poşet veriyorlar ve ona koyuyorsun ücretsizdi pegasus ücret alıyo o poşet için
Neslisahh Durumoms biz ilk uçuşumuzu anadolu jetle yapmıştık 2 aylıktı bagaj için gittiğinde bebek arabası için büyükçe bi poşet veriyorlar onunla uçağa kadar gidiyorsun kapıda görevli teslim alıyor şansıma hostesler çok iyiydi yastık ve battaniye getirmişlerdi hatta bez değiştirme için kalkmıştım onun için bile yardım yada malzeme ihtiyacınız varmı diye sormuşlardı 🌸
Durumoms Neslisahh bebek arabasını kapatmadan mı gidiyoruz uçağa kadar poşet elimizdemi oluyo😌 bise onlar kapatıp sonra uçak durduğunda onlar mı açıp hazır ediyo ilk defa tek başıma gdicem bizde 2 aylığız 😊
Neslisahh Durumoms bebek arabasıyla gidiyorsunuz.poşetle uçağın kapısına geldiğinizde teslim ediyorsunuz sağlam bi şekilde geri aldım bebek arabası da asla zarar görmedi🤗Kalkışta ve inişte muhakkak emzir uçağın içi serin oluyor üstüne battaniyesini al uyuyacaktır büyük bi ihtimal 🥰🌸
Nerisela Durumoms uçağın yanına merdivenlere gidene kadar bebeğin içinde durabilir zaten ordaki görevliye söylüyorsun o sana yardımcı oluyor. Uçuktan inince de hemen karşında görüyorsun görevliler tarafından getiriliyor. Hiç endişelenme çok güzel ayarlıyorlar onu sen seyehatinin tadını çıkar canım 👍 😘
Durumoms Neslisahh çok teşekkür ederim emmiyo malesef mamayla besleniyo😌 dedklerinizi dkkate alıcam☺️
Mrvnvr Oğlum 4.ayına girecek ve 4 . Kez uçağa binecek bayramda uçağa kadar arabanla gidiyorsun merdivenlerde arabayı kapatıp verdim iniştede kapalı olarak kapıda aldım zaten açıp kapatmana yardım ediyorlar en kolay iş araba kısmı canım kasma kendini
Durumoms Mrvnvr valla kızım okadar huysuz bir bebek ki o yüzden tırsıyorum bide travel sistem bebek arabamız bende ufak tefek bişeyim zaten😅 nasıl baş edicem diye korkmuyo değilim😊
Mrvnvr Yardımcı oluyorlar bana görevlilerin yardım etmesine bile hiç gerek kalmadı arabanın katlanıp açılmasından el bagajımın taşınmasına kadar Allah razı olsun hep yardım etti diğer yolcular
Mrvnvr Yardımcı oluyorlar bana görevlilerin yardım etmesine bile hiç gerek kalmadı arabanın katlanıp açılmasından el bagajımın taşınmasına kadar Allah razı olsun hep yardım etti diğer yolcular