Deletedmom009 Zeynepnazinannesi 7 8 aylilkenden beri geri geri gidiyordu, 9 ay 6 günlük iki gündür kendini daha sık ileri doğru elleriyle sürüklemeye başladı. 1 ay icinde tamamen emekler herhalde💁🏻♀️
cagangiller_ 5 aylıkken geri geri gitmeye başladı 6 aylık olunca da emeklemeye başladık şimdi 8 aylık oldu yürüme eğiliminde 🙏🙏
Zeynepnazinannesi cagangiller_ Maaşallah kuzuya ❣ Benim kızım da 8 aylık yüz üstü döndü mü kıyamet kopuyor emeklesede oda rahatlasa diyorum bazen
cagangiller_ Zeynepnazinannesi İnan emekleyince daha zor her yere gidip karıştırıyorlar çekmeceler falan
Zeynepnazinannesi Fulyag Yaa bizimki 8 aylık çaba var ama icraat yok 😂 yüz üstü döndü mü kıyamet kopuyor hareket edemediği için 😂
Fulyag Zeynepnazinannesi Bizim de öyle yüzüstü durmayı hiç sevmiyor o yüzden pek emekleme isteği yok sadece geri geri sürünüyor bir de elimizden tutup yürümeye başladı artık hiç emeklemez diyoruz 😄
Zeynepnazinannesi cagangiller_ Yaa öyledir tabikide ama biz bütün gün kucaktayız artık gece olunca yattığım yeri bilmiyorum