Anneebebis12 Kızlar 7 aylık bebişim. Sabah kahvaltısı öğün menüleriniz nelerdir tarifler veririmisinz? Bugün ne yapcksiniz mesela 🌸
Lulemom Anneebebis12 klasikçiyim. Her sabah yumurta peynir zeytin bazen de salatalık yer. Farklı hiç bişe yapmadım. Sadece yumurtasını pişirme şeklini değiştiriyorum. Nasıl alışırsa öyle gider. Çok alengirli şeyler yapmayın. Öyle alışmasın, çünkü bu sefer ilerde yapamayacağın anlar olur. Çok zorlanırsın. Tabi değişiklik olsun diye arada pankek krep tarzı şeyler yapılabilir
selmasln Anneebebis12 8 aylık her sabah 1 çay kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tahin 1 tk labne 1 yumurta sarısı veririm. Kaç öğün veriyosun günde canım ve pütürlü yiyebiliyormu
Ucansupurge Anneebebis12 sebzeli omlet/pankek/yulaf lapası çeyrek avacado 1badem salatalık, ıhlamur peynir ceviz Bugün havuçlu Elmalı cevizli omlet yaptım yanına bir parça peynir,çeyrek avacado içine tahin pekmez koyup karıştırdım. Yarım çay bardağı ıhlamur verdim.
Lulemom selmasln evet ben hiç tam anlamıyla ezmedim. Boğazına takılmayacak kadar çatalla ezdim herşeyi. Şimdi pütür miktarını baya arttırdım. Tabi yine eziyorum ama çiğneyebileceği kadar. Omlet yaparım sabahları. Küçük parçalar halinde yediririm çiğneyerek yutar. Hiç dişi yok bu arada
Gryffindor Haşlanmış yumurta sarısı, labne ve ya lor, biraz avakado. Bu ay artık pekmez de ekleyeceğim. Mevsimi geldi artık salata falan da vereceğim. Kahvaltıda öyle çok çok değişik şeyler yapmıyorum alacağı bütün vitaminleri bu menüden aldığını düşünüyorum