pandemibebegi Kızlar tatil yapabileceğimiz müsait tek bir hafta var onunda ilk yarısında regl olacagim gibi gözüküyor. Erkene çekmek için yapabileceğim birşey var mıdır ya ? Emziriyorum bu arada
Lunaluu pandemibebegi benimde reglim tatil zamanına gelecek. Burda banada primolut önerdiler ya onu alacağım yada tampon kullanmayı düşünüyorum.
Babybloom pandemibebegi vücudunuzun dengesi ile oynamayın. Tampon kullanın bir şeycik olmaz, istediğiniz gibi girersiniz denize havuza. Bikaç video filan bakın youtubedan, tamponu düzgün taktığınızda varlığını bile unutursunuz o kadar rahat
Yagmur46 pandemibebegi ilacı bilemem de ben tampon kullanmıştım geçen sene,ne denizde ne havuzda hiç bir problem olmadı. Yoğunluğa göre seçerseniz sorun olmaz
Asel_lena_mom pandemibebegi Bilgim yok ama . Bende hep tatil zamanı bayramlarda ve düğünümden neySe ki 2 gün sonra oldum 😂😂
-Cedric Ben evlendiğim gün regl olmayayım diye eczaneden regl geciktirici aldım. Adı “primolut n” adet günü gelmeden iki gün önce içmeniz gerekiyor . Eczacıya sorun o daha net anlatır.
pandemibebegi Lunaluu Emziriyor musunuz? Tampon hiç kullanmadım kazaya kurban gitmem değil mi havuzda falan 😁
Sevgiguveen Lunaluu tampon her suya gırış çıkışınızda değiştirirseniz gitmezsınız kaza kurban ben denedim hemde 2 .gunu yogundu :))
Lunaluu pandemibebegi kanama yoğunluğuna göre seçerseniz gitmezsiniz. Mesela ilk gün yoğun oluyorsa sizde kanatlı tamponlar öneririm. Sonraki günler daha küçüklerini kullanırsınız.
pandemibebegi Babybloom Hiç kullanmamıştım o yüzden aklıma bile gelmedi çok teşekkürler 🌸 hiç markette görmedim sanki eczanelerde mi oluyor sadece
ikiprensannesii2 Eşimle ilk tatilimde benim de adet zamanıma gelmişti hap almıştım kestirici. Malum ilk tatil olduğu için adetli olmak istemedim😀 Tampon da kullanabilirsiniz
pandemibebegi ikiprensannesii2 Özel günlere denk gelir zaten hep 😁 emziriyorum ya ondan geciktirici hap sıkıntı olabilir herhalde
NaimeYilmaz Ben hap kullanmıştım çok şişkinlik yapıyor yanımda başkası tampon kullanmıştı daha rahattı açıkçası :) Sık sık değiştirirsiniz, kaliteli bir şey alın mutlaka.
1prenses2prensannesi pandemibebegi adet geciktirici hap var kullanabilirsin bende tatile denk geliyordu kullandım bırakınca normal düzenim devam etti
Babybloom pandemibebegi bazı marketlerde de var, eczanede de satılır, gratis gibi yerlerde de. Eğer vajinal genişlik gibi bir probleminiz yoksa başlangıç için “o.b. Tampon mini” iyi bir seçim olabilir.