Elisamomceren Kızlar bu saat olmuş kızım uyumadı resmen otur benle diyor meme istiyor konuş istiyor gece 3 4 de yatardı en erken bugün hiç uyumadı bu saat oldu çok az uyuyor gün içinde nedeni nedir bilemiyorum sizler ne durumdasınız
BusraaArden Elisamomceren aynı durumdayiz şuan uyutmaya çalışıyorum. Meme de uyuyor yatağa koyduğum gibi gözler açık 😬
Elisamomceren BusraaArden evet ve uyanık kaldıkça memeye yapışıyor birde emzik de tutmuyor bizimki zor oluyor böyle olunca da gaz topluyor bu saat oldu hala uyumadı gece uyuyorsa gündüz uyumaz gündüz uyursa gece uyumaz döngü gibi kestiremiyorum
Bsrmrym 3 gün sonra 3 aylık olucaz. Artık daha fazla uyanık kalmak istiyor gündüzleri. Normalde her saat bası uyurdu bir saat ara ile. Şimdi 2 3e zorluyor. Gece uykusunda sıkıntı yok en gec 8de gece uykusuna geçiyor sabah 6 gibi yeni gün başlıyor 😊
Elisamomceren Bsrmrym valla bizde hiç bir duzen yok yani kestiremiyorum gunduz uyursa gece sabaha kadar uyumuyor yada tam tersi hiç anlamıyorum
ikiprensannesii2 İlk 4 ay düzenleri olmuyor diye biliyorum. Benim oğlumda 45 günlük bazen gece kalkıyor biraz duruyor tekrar uyuyor. Bazen gündüz hiç uyuyamıyor gazdan
BusraaArden Elisamomceren emzik tutuyodu ilk zamanlar kaynanam sağolsun cikardi ha bire ağzından alismasin diye 🤦 aşırı sknti yaisyoruz. Gece gündüz uyku yok çocuğa 40 gün oldu bugün çok çok az uyuyor
Hyylz 34 günlük olduk bugün dün gece yarım saat uyudu 3 de kalktı hala da uyanık oturuyoruz 😁 sebebsiz yere çığlık atıyor beni siteden atacaklar yakında bu oğlanın bagırma tarzına 😁😁 Allah’ım acılarını göstermesin iyi olsunlar da otursunlar elden ne gelir
Elisamomceren Hyylz eşim in dediği geldi aklıma bütün balıkesir inledi kızım güldüm çok yaşayın sağlıklı olsunlarda ne yapalım ama bir rutin oluşur mu merak ettim
Elisamomceren BusraaArden ay keşke benimkide tutsaydı herkes herseyi çok biliyords maalesef benimki de hiç uyumuyor valla uykuya ağlıyor