Hope77 Kızlar 6 bucuk aylık oglum alt iki dişi çıktı emerken meme uçlarını çok ısırıo yara oldu hep sızlıo gümüş kapak koyuyorum da ısırmaması için falan var mı bi fikri olan iyileşio geçio tekrar ısırıo ya
Mmrryy Hope77 benimkinin altlı üstlü çıktı ısırcağını anladığım an çekiyorum. Arada tutuyo tabi 😃 çözüm yoktur herhalde 🤷🏻♀️ Ben lansinoh krem de sürüyodum gümüş kapağın yanında
My_little_sunshine Hope77 Burnunu sıkın hafifçe kendisi bırakacak ben öyle yaptım bıraktı ısırmayı.😀 Burada bir anne yazmıştı gerçekten işe yarıyor.
sarmaliklahana Hope77 8 ay 2 günlük kızım bayramda cıktı dişler altta 2 tane ama daha ısırmayı öğrenemedi şükür. Biizmkide memeyi tırmalıyor cekiyor eliyle cşmcikliyoe. Memem kedi tırmıklaması gibi resmen abartısız 🤦
Hope77 Mmrryy valla ben çekemiyorumda pirana gibi kıtlıo sündürdü uclarını bi gün kopacak ağzında kalcak diye korkuyorum 😂
Hope77 sarmaliklahana nedir bu memelerimizin çektiği😂😂 sündürdü benimkileride sündü resmen ağzına alıo bide kafayı cevirio resmen ısırarak mafetti
Mihriballimm ☺️☺️🤭 en korktuğum şey bu bebeğim daha bir buçuk aylık 🤭 Allah yardımcımız olsun bı fikrim yok ama yorumlar tebessüm ettirdi ❤️
sarmaliklahana Hope77 Aynen ya yakında benımkide baslar ısırmaya 🥴 cek kızım cek senle gelir zaten meme heryere diyorum gülüyor birde, 😆🤦
Mihriballimm Hope77 😌 benimki şimdiden damaklariyla kıstiriyor eminim ısırır. Meme ucu da çok hassas çok acır tahmin edebiliyorum 🤧