Sana biraz uzun yazmak istedim ama oku bunu
Cocugum 5 aylikken aynada kendime baktim kendime gore cok kotu gorunuyorum darma dumanim ve ben 30 kilo almistim hamilelikte dogumda 10 kilo gitmisti ancak o 5 ay icinde yeniden 7 kilo almistim toplamda 85tim ve boyuma gore fazlaydi
allahim dedim nasil vericem bu kiloyu neyse basladim lessie yapmaya ilk 1 ayda 7 kiloyu verdim sonra bi yorgunluk geldi yapamiyorum kaldim o verdigim 7 kiloyla uzun bir sure aylar gecti yine basladim bu sefer telime playstrdan spor yaptiran uygulamalardan indirdim bedava olani indirdim actim hergun yarim saat spor yaptim okadar oylede 1 bucuk ayda 8 verdim yine biraktim 70 kiloda kaldim buda aylarca gitti derken bigun yegenlrrimden 2 tanesi geldi dediki birisi nisan digri haziran dugun varmis nisana 2 ay vardi dedimki ben bu kiloyla insan icine cikamam busefer gunduz 15 dk lessie 15 dk spor ayrica 1 saat kafana gore dans bn genelde roman havasi sectim tabi bunlarin hepsini cocugumla yapiyorum yada onu uyutupta ama cocukla olanlar daha cok terletiyodu o kucakta oynamak faln derken nisandaki dugun yasaklar kalkmadigi icin iptal olmustu hazirandaki dugunde ben 55 kilo olarak gittim yemek olayini sorarsan sadece ekmek yemedim okadar bazen bizlere gaz gerekiyo ;) beni goren teyzem sunu demsti ben seni babanne gibi biraktim sen afrodit gibi olmussun :) :)