Tugceonrdml_ 10+3 haftalık gebeyim 14 aylıkda bir kızım var tam olarak meme bagımlısı ek gıda nadir yiyor doktor 6 aylık olana kadar emzir dedi geceleri nasıl sütten kesebilirim tecrübeli anneler yardım
AntiSosyallKelebek Tugceonrdml_ Valla bi zaman sonra sütün tadı değişiyor ben hamile kaldım 3 ay daha emzirdim sonra kendi istemedi istediği zaman başka şeylere dikkat çektim sokağa çıkardım eline yicek bişiler verdim zaten öyle öyle azaldı ve bıraktı memeyi
Tugceonrdml_ AntiSosyallKelebek Bizim şöyle bir sorunumuz var benim kızım ek gıdaya 1 yasında basladı alerjisi yüksek oldugu için ben hep emzirdim hiç ek gıda almamıştı bu süreçte omu etkiliyor çünkü bilmiyor birşeylerin tadını kaşık ucu ile yiyor meme diye yapısıyor
AntiSosyallKelebek Tugceonrdml_ Bak canım aç kalınca öyle bir yiyorlar ki aklın şaşar sadece istikrarlı olmalısın bırak 3-4 saat aç kalsın. Benim kızım da çok düşkündü memeye ben vermedim sonra mesela yumurta yaptım oturdu 1 yumurtayı yedi yine vermedim oturdu 1 kase çorbayı içti. Memeye güvendikleri için yemiyorlar aklında olsun