Papatyamm01 Bu hafta sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama dişde çıkar diye endişeliyim yaptıran varmı süreç nasıl geçti birde ben narkoz istemiyorum medikal park da yaptırmayı düşünüyorum sünneti ama narkozsuz yapmıyolarmış çok kararsızım başka hastaneye de güvenemiyorum..
Tgbygt Papatyamm01 Merhaba bende 9 ayın sonuna doğru yaptırdım narkozsuz yapıldı sadece yapılırken ağladı çünkü yabancılara tepki veriyordu.eve gelene kadar sustu akşam ilaçların etkisi geçince çişi biraz yaktı onda bir dakika kadar ağladı bitti normal hayatımıza devam ettik.Biz karton bardak falan koymadık doktorumuz hafif sarmıştı iki krem verdi çok ağlarsa fitil yap dedi yoksa calpol ver dedi bende calpol verdim fitile bile gerek kalmadı sürekli kremleri sürdüm ertesi gün sargısı düşmüştü attım ondan sonra her açtıkça kremledim elimi bile sürmedim uzaktan kremi yuvarlak şekilde pipinin etrafını sarar şekilde bolca kremledim 4 günde iyileşti kremleri bıraktım hiç bişey olmadı
Ask35tego Selam tam 9 aylık yaptırdık oğlumu sünnet 1 haftada iyileşti Allahını izniyle emekliyordu da karton bardak kullandık, lokal anestezi aldı , ancak ben emzirip uyuttum yoksa durmazdi