Merakliduygusall Bebeğinize kehribar kolye kullandınız mı? Nasıl oluyor kızlar etkisini gördünüz mü, orjinalliğinden nasıl emin oluyosunuz.. bilgi istiyorum. Diş çıkarma dönemindeyiz çok huysuzuz..
birminikdev Merakliduygusall Tuzlu suyun içine atınca havada kalıyorsa gerçek. Ben salyasında vs aşırı yararını gördüm. Onu çıkardığımda her yeri ıslanıyordu.. 1.5 yaşında hâlâ boynundan çıkarmıyorum
ayazco Merakliduygusall Benim bebeğimde 52 günlük. Hediye yaptırdı arkadaşım. Kullanacam da bebeklere 3 aylıktan itibaren kullanın diyorlardı ondan bekliyorum
Elmassss Merakliduygusall sertifikali geldi gelince 24 saat kadar toprağa gömülü dursun demislerdi kötü enerjileri alıyormuş daha sonra gerçeklik içinde tuzlu suyun içine atın havada kalması lazım gerçek olması için. Faydasıni da ben çok gördüm kızım tüm dişlerini çıkarttı hiç birinde ateş yada huzursuzluk olmadı ben diş çıkarttığını bile bilemedim ayrıca salyasini fazlasıyla azalttı
Merakliduygusall Elmassss aaa ne güzel fayda görmek.. önerebileceğiniz biryer varsa incelemek isterim
Deletedmom_61 Merakliduygusall kesinlikle tavsiye ederim bende çok faydasını gördüm maşallah dişte de başka şeylerde de çok etkisi var
birminikdev Merakliduygusall Instagramdan aldım ben ve almadan video istedim bu şekilde satıcıdan. Geldiğinde de iade ederim eğer durmazsa dersiniz.
Elmassss Merakliduygusall canım ben bi sayfadan almadım o yüzden onu bilmiyorum eşimle beraber bulunduğumuz şehirden bi yerden almıştık
Minipekka Merakliduygusall merhabalar tesbih dükkanımız var aynı zamanda eşimde toptancidan kehribar kolye falan alıyor eğer isterseniz fiyatta yardımcı olurum orijinal
Minipekka Merakliduygusall yok maalesef kendi kişisel hesabım varda orada satmıyoruz eşimin hesabı var işte tesbih hesabı orada Kehribar tesbihler satiyorlar onu verebilirim kolyeyi isteğe göre alıyor toptancıdan
Birkedilianne Merakliduygusall kolye değilde bileklik var oğlumda boynundakini çeker falan diye koluna yaptırdım salyası azalıyor kolay diş çıkarıyormuş 3 gün oldu bizimde alibaba doğal taş var istanbulda eminönünde İzmir’de kemer altında orjinal tavsiye ederim