Rsdr 5 aylık bebegim epilepsi hastası diyarbakırda yaşıyorum burda 1 tane prof var sadece memnun kalmadım ankarada iyi bir prof çocuk nöroloğu arıyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim sevinirim
Aycan1419 Rsdr gata daki doktorlar cok iyi erkek bi doktorda ismini hatırlamıyorum cok ilgiliydi bize karsi
2cocukluanne222 Rsdr gata şehir hastaneleri hacettepe gibi büyük yerlere güvenip götürebilirsiniz özel doktor olunca işinin ustası olmuyo ama buralarda çok iyileri vardir
liyamira Aycan1419 gatada bildiğiniz başka çocuk doktoru var mı benmde kızımın kilo alamama sorunu var detaylı baktırmak istiyorum ama dr bulamadım
Rsdr 2cocukluanne222 tabi çok haklısınız ama ben şehir dışından gelecegim için otelde kalacam mecbur özel klinik olursa 2 günde işimi halledip dönmek istiyorum
2cocukluanne222 Rsdr aa o zaman haklısın canım bunlara ordan bı doktor sevk verirse işin kolay olurdu ama özel bulman lazim senin Allah şifa versin
Angel00 Rsdr Ankara Hacettepe üniversitesi hastanesine götürebilirsiniz şehir dışından gelen cok hasta var Hacettepe ye cok da gelişmiş ve ilgili bir hastane
Aycan1419 liyamira gatanin çocuk konusunda doktorları çok iyi ve ilgili hangisi olursa git çok ilgilenirler
Eslemgunarli51 Rsdr Adana çoook çok iyi bi doktor var Tamer Çelik ben kızımı Tamer beye götürdüm okadar ilgili sorularını cevapsız bırakmayan en önemlisi kafada soru işareti bırakmayan bir doktor ve epilepsi hastalarınıda iyileştiren bi doktor