Laviniaa Alara2018 yoğurt sürün kurusun kurudukdan sonra ince tarakla tarayın 2 gün arayla geçene kadar devam edin.
Majesteleri Alara2018 trendyolda konak tarağı var küçücük birşey zeytinyağı sürdüm taradım çıkan şeyleri görünce çok şaşırdım
Miraaa123 Alara2018 bende kullandım zamanla faydası oldu geçirdi bizimkini hemen ilk yıkamalarda geçmiyor
Miraaa123 Alara2018 benşm kızım da olmustu mustelanın Konak köpük şampuanı nı önermişti doktor aldım zamanla geçirdi Konak tarağı ile de duştan hemen sonra hep tarayarak temizledik
Miraaa123 Alara2018 bende siz gibi ilk alınca ilk n yıkamada hemen fayda edecek sandım 10 günü gecsin ben 2 gibi bir yıkadım bütün vücudu yıkadan sadece kafasını da yıkadım köpük şeklindeydi zaten sıkıp basına masaj yapıyorduk bir kaç dk bekletip yıkıyorduk dediğim gibi tarakla güzel tarayıp temizlemekle daha hızlı geçiyor
Smyyenil Banyodan yarım saat önce zeytinyağ sürün sonra yumuşak uçlu diş fırçasıyla geri doğru tarayın. Ben bunu 37 yıllık bi çocuk doktorundan dinledim iki kez uyguladım ve geçti çok şükür
GizemKivancK Benimkinde de vardı doktorumuz çok tecrübeli özel hastanede çalışıyor aradığımda zeytinyağı ile karbonatı karıştırıp sür banyodan yarım saat önce 2 günde bir yapıp yıka sonra da tarakla tara dedi 3 banyoda geçti. Şampuana falan boşuna para vermeyin