artcigelin 200gunluk 6 buçuk aylık bebeğim var blw yönetimini kullanarak katı gıda serüvenimiz oluyor ama aklıma pek tarif gelmiyor sizler neler veriyorsunuz verirken neleri nelerle karıştırıyosunuz yâda tarifleri aldığınız bi yer varmi
Egeberk artcigelin herşeyi yer pirinç falan da yer pankek omlet patates kabak makarna falan iicin küçük ama
Kisrakaysel artcigelin avakado muz yoğurt cicibebe robottan karıştırıp veriyordum çok seviyordu bebeğim elmada karıstırabilirsin
BuzluKahve artcigelin 6,5 aylık daha tadımdadır. Ben her şeyi sade verdim tadımdayken. Sonra patatesli omlet, krep. Köfte falan verdim
artcigelin BuzluKahve 2 haftadan fazladır tadimdayiz tattirdiklarimdan yemek gibi yapıp vermek istiyorum aslında soruda tam ifade edemedim kendimi sanırım
Serminay artcigelin parmak gıdalarla başlayabilirsin haşlanmış patates havuç elma vs. Daha önce hiç denemediysen sebze meyve fileleriyle başlayabilirsin. Öğürme olabilir öğürerek yemeği öğrenir. Haşlanmış pirzolayı eline verdiğinizde yemese bile emerek yüksek derecede demir aldığını okumuştum onuda deneyebilirsiniz.
artcigelin Serminay 2 haftadan fazladır tadimdayiz tattirdiklarimdan yemek tarifleri yapmak istiyorum
Kubra1280 artcigelin haslanmis patates havuc basladim irmik elma fln yapiyordum yogur veriyordum yogurt corbasi sun 10 aylik uc ana ogunde biz ne yersek yiyor ayina uygunsa tabi ara ogunlerde bazen mama veriyorum bazen atistirmalik meyve fln ana encok tarcin elma ve irmikli mama sever Instagram da bir sürü guzel tarif veren sayfa var