Deletedmom_7 zyndrgt merhaba bi kaç gündür kullanıyorum bebeğim hasta öksürüyo diye verdi alerjik dedi
nur-nr_123 zyndrgt alerjik tinit yazıyor bizde ama şurup şeklinde o zmnlar verdiklerinde 8 aylık flndı çay kaşığıylaydı şimdi doktorumuz bir tatlı kaşığı dedi alerjik bebek oğlum
Masalmmmmmm Bebeğim alerjik , zadıten kullandık 7 damla olarak. Kusmaya başladı geceyi acilde geçirdik maalesef tehlikeli bir damlaymış
zyndrgt Masalmmmmmm ben de doktoruma sormadan vermek istemedim , biri önermişti 🥺 bebegmde süt alerjisi var sakinleştirir deniliyor ama vermeye korktum
Themia zyndrgt benim kızımda çoklu gıda alerjisi vardı 5. Ayda başlamıştık kullanmaya ama uyku yapınca sadece döküntüleri ve kaşıntısı olduğunda kullanmaya başladım. Sürekli kullanmayı bıraktım yani şuan 8.5 aylık
Themia Amineninnannesii dr bülent şekerelle görüştüm online istanbulda yaşıyorum kendisi ankarada çocuk alerji konusunda en iyisi. Onun tavsiyelerine göre hareket ettim ve çok şükür bitti. Katı bir diyet yapıyordum sadece zeytin patetes ekmek yedim 5.5 ay 15 kilo vermiştim
devrialemsah alerji bebeğim tıkandığı zaman 10 damla veriyorum öksürerek nefesi gidiyor 😔 herzamn vermiyoruz ve uykusunu getiriyor evet