Ai5han Merhaba arkadaşlar,gece emzirmelerini nasıl sonlandırdınız? Ve kaçıncı ayda karar verdiniz sonlandırmaya.Bizim 1 yaşımız olucak.Artık sonlandırmayı düşünüyorum
alyaduru0206 Ai5han benim kızımda 1 yasında olacak nerdeyse ama geceleri cok emmek istiyor diş döneminde ondan mı bilmiyorum ama sürekli meme istiyor. Bende bunu kesmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Ayten-1907 Ai5han benimki 14 aylık memeye çok düşkün… kesintisiz uyması gerekir ya da en fazla 1 2 kere uyanması gerekir ama bizimki her saat başı 😒
Ai5han alyaduru0206 youtubeda videolar var,ama ilk günler çok güzel oldu denememde azaltarak başladım 3-4 kezi 2 ye ,1 düşürüp kesmişdim.Birden geceleri fazla ağlamaya başladı.7ci atakdanmı,emzirmeleri sonlandırmamdanmı anlamadım pek
Mehtap23 Ben ilk bebemde 3 yaşa iki ay kala bıraktırdım o zamana kadar da gece uyanır isterse meme verdim. Şimdi kızım 7 olmak üzere onuda isterse gece veririm memeyi 🤔 zaten hepi topu 3 yıl en fazla emecekler bir damla bir damladır 😀
Dilek00 Mehtap23 büyüyünce daha kolay mı bırakıyorlar?süt bitti falan diyince anlar herhalde şuan anlamıyor cünkü 14 aylık😁
Mehtap23 Dilek00 O durum çocuktan çocuğa değişiyor 😀 biri erken bırakır biri geç oğlum erken bıraktı ama aklı hep memede hala bile 😂