Eleftra_ 10 gun sonra 25 ayligiz. Sizlerin bebisler nasil.merak ettim. Bizimki ccok hreketli bariz nereye gitsek kebdini belli ediyor ve sık sık aglama krizleri. Oyun desen oynamaz. Biraz sohbet edelim 🙊😊
Canancann Eleftra_ biz 26 aylığız. İnatlaşmalar başladı ama öyle çok değil. Çok uyumsuz bir çocuk değil çok şükür ama sürekli konuşuyor hiç susmuyor gece uyku arasında bile konuşuyor 😂😬 uyku demişken hala geceleri uyanıp mama içiyo. Memeyi kestik ama mamayı kesemedim memeden daha zor olacak bıraktırmak heralde. Ha bide hala ayağımda sallayarak uyutuyorum. Bu ikisini nasıl bırakıcam fikri olan var mı 😅
Demetbulut Eleftra_ 28 aylık aşırı aşırı hareketli aşırı geveze ara ara ağlak.. İnat desen çoj fena.. Geçinip gitmeye çalışıyoruz
Eleftra_ AsilZeynepp ay gercejten oyle herseyi ben ypacagim diyo vuruyo kendini yer atiyo sakinlesene kadar sariliyorum 🤣
Eleftra_ Canancann oyy masallah. Vala ben bianda kestim mama yerine sut vererek. Gece sutu sulandirup vererek aliskanligini kirabilirsin. Sallama isi cok zor ben bebekken unuturdum allhtan. Bizimki daha tam konusmuyor ne zaman konustu sizinki
Arencik Canancann mamayı biz de hala bırakamadık gece bir kez içiyor nasıl bıraktırcam ben de bilmiyorum tuvalet eğitimi vermek istiyorum çünkü
BalYavrumm Canancann bende oğlumu sallayarak uyutuyorum baktım topuklarim artık kaldırmıyor topuk dikeni oldum belimde agriyinca dedim bu iş böyle olmayacak internetten araştırdım herkes başka bisey demiş bende oğluma eczanelerde satılan baybay adlı melisa özlü doğal bi damla var sakinleştirmek için uyku saatinden yarım saat önce onu veriyorum uyku saati gelince besigine koyuyorum kendim ninni söylüyorum o kalkıyor iki öpüyorum kokluyorum hadi oğlum artık uyuyalım bende uyumak istiyorum diyorum o kalkıyor hen yatıyorum sırtını sivazliyorum ve uyuyor
Eleftra_ Eylulsmom16 oy masallah kolay gelsin simdiden cok zor bir doneme girdik galib ne yapacagimi bilemiyorum bazen
Songena19 26 ayligiz🥰 aşırı kıskanç kardeşinden dolayı ve ağlama krizleri var her zaman ki gibi ve tabi bazı takıntı haline getirdiği davranışlar (çorapsız gezmeme filan) en zoruda benim için gece uykusunda birden çığlık kıyamet ağlaması ve susması 😴😴
Songena19 Eleftra_ maalesef bizimkide çok ağlıyor ama sinir krizi geçirmiş gibi öyle böyle değil yani çok yorucu
Arencik Eleftra_ 26 aylık oğlum bugün tam tamına 2 saat öfke nöbeti geçirdi. Asla sakinleştiremedik bu aralar hep böyle çok huysuz aksi ve tutturdu mu tuttruyo konuşma hala yok kelimeler var sadece sabırla bekliyoruz bi konuşsa o da ben de çok rahat edeceğiz.
Eleftra_ Arencik evet bizde. Tek tuk kelimeler var ama birsey ostedigi zaman hala gosteriyor veya aaa diyor. Durduk yere sinirlenip asla sakinlesmiyor. Konussa ragatliycak ama oyunlara hic merakinyok. Kitab okuyum diyorum vs ama yok
Eylulsmom16 Eleftra_ Yani ben yanında oynarsan 5 dk maksimum 10 dk falan oynuyor ama kendi kendine çok az sizin nasıl?
BalYavrumm Eleftra_ aşırı hiperaktif sürekli miz miz bagirmalari çok. Evde canı sıkılıyor dışarı götürüyüm diyorum ve rezil olup dönüyoruz hayatta yürümez kendini yere atar hiçbir şekilde elini tutturmak istemez markete gideriz ueryeri elliyim derdinde arabaların önüne atlamak istiyo. Evde de neyi yapma dersem inatla onu yapıyor artık gün sonu okadar yorulmuş yıpranmış oluyorum ki. Bu sene aşırı çöktüm oğlum bide ağır aşırı hareketli olduğu 8cinde belimden tutuldum kaldım 24 yaşındayım ama gelin görün ki yaşlı kadınlar gibi hareket ediyorum. Ben biraz sessiz sakin kalsın diye telefondan çizgi film aciyodum iş güç yapabileyim diye sonra doktora götürdük ki birsuru sıkıntısı varmış otizm şüphesi dedi çizgi filmi tamamen kestim şimdi kendi kendine de oyunlar oynuyor ama aşırı zor bir çocuk insallah biraz daha sessiz usul bir çocuk olur
Ahsensena-33 BalYavrumm otizim şüphesini neye dayanarak söyledi benimde kızım 24 aylık bu dediklerinizin bazılarını yapıyor ama çoğu kişi 2 yaş sendromu diyor geçer diyorlar benim kızım bişey söylediğimde anlıyor uyguluyor ama bazen inadı tutuyor mesela babaannesini dedesini bildiğine rağmen ilk gördüğünde onlara gitmez biraz zmn geçince alışıyor yani sizde böyle şeyler vardıda doktor otizim mi dedi
Eleftra_ BalYavrumm insalah olirlar. Bizimkide anlattigin gibi cogu var azi yok. Ister istemez dursun diye bend3 actim tv falan. Doktora gittik otizm suphesi demedi ama goz temasi yok ve komut almiyor egitim almasi gerek dedi. Derse basliycaz. Bende 28im ama gel gor 40 gibi hissediyorum
Fatma69 Eleftra_ 24 aylık piknige parka ,gitmek ölüm sabah gittik piknige 3 saattir kendime gelmeye çalısıyorum sürekli birilerine vurma ,zırlama ,koşma durumları var geçeçek bu zamanlar diye hayal kuruyorum sahi geçeçek mi 😆
Eleftra_ Fatma69 gecen varsa yazsin 🤣 bizde dedik degisiklik olsun oyin alanina goturelim. Ama asla bensiz oynamiuor. Ve surekli agladi resmen cocuklar oynarken bu sacma sapan seylere ortaligi yikti. Disari bile cikmak istemiyirum bu yuzden. Arabadan jnmez arabaya binmez kendide bilmiyo naptigini. Aceba ne zaman geccek 😊