banakaderiminbiroyunu Cemremm7 en az kilo yapan mama . Aldırmaz demiyorum ama içeriği temiz katkı maddeleri olmadığı için sağlıklı ama az kilo yapıyor . Bebeğinizin kilosu iyiyse kullanın derim .
biimiyomyardimet Cemremm7 biz kullanıyoruz, en sağlıklı güvenilir mama olduğu için onu alıyoruz 4 aylık günde 4 defa 120 CC + olduğu kadar anne sütüyle 600 gram almışız. Çok kilo aldırdığını düşünmüyorum açıkçası 😂
Denizvepasa Cemremm7 en az kilo yaptığına katılıyorum. Ben de yeni gectim sayilir evet bebeğim kilo aliyor ama sma kadar degil. Açıkçası kilosu önde olduğu için çok takılmıyorum. Saglikli olsun doktorumuz iyi desin yeterli benim icin
Cemremm7 banakaderiminbiroyunu maalesef kilomuz 3 kilo geride o yüzden mama arayışındayım. Anne sütü almıyor
Gujeli biimiyomyardimet merhaba bende mamaya geçtim fakat süresini ayarlayamıyorum doktor 4 kere 120 mama ver dedi kaç saatte bir mama veriyorsunuz ve emziriyorsunuz 4 buçuk aylık kızım
Denizvepasa Cemremm7 optipro kullaniyordum. Gazlı bir bebek diye comfort aldim bebeğimi daha kötü yapti tabii o zamanlar küçüktu belki simdi denesem iyi gelir ama optipro baya kilo aldirdi benim oglana
biimiyomyardimet Gujeli 3-4 saatte bir veriyorum. Doktorumuz gece uyandırma dediği için uyandırmıyorum emzirmeleri de genelde mamadan sonra yada önce yapıyorum diğer aralıklarda kabul etmiyor çünkü 🍀