Sena1608 Merhaba anneler😍 Bebeğim 10 aylık oldu. Ama kilo olarak zayıf bir bebek. iştahı da iyi ama bir türlü toplayamadi kendini. Küçük duruyor yani. Sizin bebeklerinize yedirip bu çok iyi geldi topladı bayağı dediğiniz şeyler var mı. Neler yedirmem gerekiyor acaba. Tavsiyelerinize ihtiyacim var 🌸
Emel38 Sena1608 3 aydır 8-9 kg arasında gidip geliyoruz.10 aylık olduk..dert etmiyorum iyi yiyor.hareketli bebek.. kiloyu dert etmeyin derim..yoğurt bebeğe kilo aldırmıyor takip ettim..
Zhra_cil Sena1608 corbalarına ben özellikle bulgur ve pirinc koyuyorum. Benim bebegim 9 aylık tam 10 kilo. İlk zamanlar cok fazla zayıftı corbalarına kemik suyu ve pirinc bulgur koyunca biraz biraz topladı
Sena1608 Emel38 evet bizimkide çok hareketli. Yediikleri hep gidiyor o yüzden. Bı arkadaş dut suyu iyi gelir demişti. Bilmiyorum deneyen var mi
Deryakadir Zhra_cil bence kiloya gerçekten takılmayın benim kızım 2 yaşında 11 kilo ben de çok taktım üzüldüm Kİ yemesi de başlarsa iyiydi sonra yememeye başladı ve boyuna verdikçe zayıf kaldı önemli olan sağlıklı olması 🤗
Zhra_cil Deryakadir aynen öyle sağlıklı olmaları cok önemli. Önceden cok takıyordum suan takmıyorum 🥰
Vuslat23 Benımkıde yıyor aslında yıne ıyı kötü ama çok zayıf duruyor , bulgurlu pirinçli çorbada zar zor içiyor içmıyor,
Evrimcitir Bulgur pirinç yerine, kıymalı sebzeli yemekle yedirmenizi tavsiye ederim. Buğday ruşeymini kullanabilirsiniz. Gerçekten vitaminli ve boy uzatma kilo aldırma gibi mucizevi bir yiyecek.
K_M_Y Kızım 1 yaşını 1 hafta geçti 8 700 ne yaparsam yapım hiç iri bı bebek olmadı sanırım genlerden ben ve eşimde zayifmissiz bebekken
Momsmom Yedirdiginz seylerin besin degerleri cok onemli. Mesela yumurtasina omlet yaparken 1 corba kasigi ruseym katablrsnz. Sbahlari pankek yaparken ayni sekilde ruseym tarhana katip vereblrsn protein saglar bebegnze. Yemeklerine muhakkak et kiyma koyun eger yoksa ilikli kemik suyu koyun. Sabhlari mihlama yaparken icine yumurta sarisi katip karstrablrsnz protein saglar. Zeytin dilimleyp lor ve dil peynirli yapablrsnz. Yine ruseym katablrsnz. Mihlamayi peyniralti suyu ile yapablrsnz. Oglen verceginz corbasini peyniralti suyu ile yapablrsnz. Bunlar hep fayda saglar. Omleti mantarli yapablrsnz cok minik minik kup seklnde dograyp yuksek ateste soteleyp. Protein saglar. Eksili kofte seviyosa msela oda cok besleyici olur. Butun sebzeler karisik bi corba yapablrsnz kemik sulu. Gerdan corbasi yapin. Gerdan eti ile haslama yapablrsnz patates ve havuclu. Muzlu yulaf lapasi cok sever bebekler. Onu vereblrsnz. Kek yapablrsnz msela besleyici. Mucver yapin karisik ispanakli kabakli havuclu patatesli bol otlu. Yerken bir suru sebzenin faydasni almis olur 1 urunde. Smdilik bunlar aklma geldi.