prensesannesiiiiiiiiii Kızım 5 ay 21 günlük bugün kabak verdim 2 küp şeklinde kestim suda başladım 3 gün kuralıyla gidicem Kabak 2.Yoğurt Patates Bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum ben . Buharda deilde suda haşlamak bana daha mantıklı geliyor 😍 Sağlıklı güzel günler dilerim herkese 🙏
hlltpc prensesannesiiiiiiiiii suda haşlandığında vitaminleri suda kaldığı için buharda pişirme öneriliyor imkanınız varsa öyle deneyin bence daha faydalı
Dbe1506 prensesannesiiiiiiiiii bende herşeyi suda haşladım verdim 11 aylık olduk bugün maşallah iyi gidiyoruz sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻😊
Merve prensesannesiiiiiiiiii buharda başladığınızda besin değeri kaybolmuyor. Ama benim kızım asla buharda pişen bir şeyi yememişti 🥲 kolay gelsin. İlk yoğurt,kabak,patates,havuç olarak başlamıştım bende 🙏
Anneko prensesannesiiiiiiiiii suyunu az koyup çektirerek pişirin bi tık sulu kalıyor hem ezmesi kolay oluyor hemde daha rahat yiyor ablam hep böyle yapmıştı buharda yememişti onunda kızı o yüzden suyu az koyup çektirerek pişirir gibi yaptı
prensesannesiiiiiiiiii hlltpc buharda pişirirsem içim rahat etmez ya çiğ kaldıysa diye düşünürüm kendimi biliyorum suda hasladigimda içim daha rahat bide şey sorucam kabağın kabuğunu soyup kaynattım acaba suda haslayanlar öyle mi yapıyor bilginiz var mı
prensesannesiiiiiiiiii Merve buharda pisirdigimde içim rahat etmiyor çiğ kalmıştır diye düşünüyorum emin olamıyorum 😭 besin degeri düşüyormuş ama napim ya böyle daha içime siniyor
hlltpc prensesannesiiiiiiiiii eziliyorsa pişmiştir aslında. Dediğinizi ben denemedim ama soyulur muhakkak