Tinymom Doktora da götürdüm 1 yaş öncesinde tahlil yapmıyoruz dedi kontrol etti gayet sağlıklı ama kilosunun altında dedi 10 ay 20 günlük 8 kilo çıkıyor tartıda kıyafetle . Bebeğim çok hareketli , diş çıkardığı içinde çok yemiyor. Önerisi olan var mı ?
Kkmd123 Tinymom yaaaaa kendi kızımı görüyorum sizde ya çok iştahsız ek gıda başlayamadık bile 7 aylık halen kitliyo ağzını zaten benide emmiyo mama iççyo onuda az ve kilosu çok az boyu kaç sizinkinin
Bao Tinymom yani çok ilginç. Kilosu gayet iyi. Neden öyle demiş ki çok saçma. Hiç dert etmeyin kilo meselesini.
Alya3361 Tinymom yaaa aynı benimki benimkinde tam 10 aylık aynı durumu yaşıyorum ben yememesinden tahlil isticektim devlet hastanesi mi tahlil yapmıyor
Mevosun_annesi02 Tinymom 11 aylik oldu 8 kilo kaç aydır zaten doğru düzgün kilo almıyor 3 aydır da aynı kiloda çok iştahlı bir bebek değil herşeyi yemiyor ne yapacağımı şaşırdım
Cennet-Eserr Tinymom neden 1 yaş öncesi tahilil yapmıyoruz dedi merak ettim. Benim oğlumun doktoru 6 ayda her bebeğime 6 aylık rutin tahlillerimi yaparım dedi ve geçen ay kan idrar herşeyine baktırdık Demir kan sayımı falan hepsine baktırdık ilginç birde 8 ve 10 kilo genelde 1 yaş için normal bir kilo bence başka doktora da bi gidin
blue5 Tinymom tahlil yapiyorlar neden oyle demis doktor anlamafim. Benim oglumda kilo almıyordu doktor test yapti. Kansizlik varmis.