cikolatadelisi 6.00-6.30 uyanış
Beslenme-bez ve pijama değişimi - kitap okuma evde birazcık dolaştık tan sonra 8.00-8.30 arası ilk gündüz uykusu 9.30 10 gibi uyanır genelde yine beslenme sonra ben kahvaltı yaparım o sırada onuda mama sandalyesine koyarım kısa süreliğine sonra oraya geliriz oyun halısına vakit geçiririz, tummy time yaparız bol bol orda uzun durması için önüne farklı oyuncaklar koyarım dönmesi için sağına soluna geçerim ilgisini çekerim 😅 11
.30 12 gibi ikinci uykuya geçer 1 gibi falan da ikinci uykudan uyanır 3 e 4 e kadar artık evdeysek evde kitap okuruz, kitapları İnceleriz aynaya bakarız aktivite masası var oturarak onunla oynar çok oyalıyor ve oturmasını destekliyor ben yemek yapmaya geçerim onuda mutfağa götürürüm beni izler hava güzelse yarım saat 45 dk dışarı çıkar yürürüz çok konuşurum sonra 4 5 gibi uyutturum artık allah ne verdiyse 45 dk 1 saat 😅 uyandıktan sonra yine aynı şeyler kitaplar dönme çalışmaları egzersizler zaten eli ve eline her verdiğim şey ağzında onlarla çok oyalanıyor, 8.30 gibi de yine bez değişimi pijama giyimi iyi geceler diyerek ışığımkapatırız ve uykuya geçeriz, tatilden yeni döndük sanırım Bi yabancılık çekti 2 3 gündür inanılmaz Bi uykuya direnç var bir türlü gece uykusuna yatıramıyorum, yatırdım diyelim 1 saat sonra uyanıyor ve yatağa koyunca uyanıyor hemen belini kaldırıyor gece çok yoruluyorum Bi öneriniz var mı bunun için 🥺