Prensessannesi1905 Benim 1 yaşında bir kızım var anne sütü 2 ay aldı daha sonra mama ile besliyoruz ama yemek yiyor artık mamayı fazla kullanmıyoruz tamamen mamadan kesmek istiyorum sizce nasıl yapmalıyım gece çok içiyor
saresmami Prensessannesi1905 hergün biraz daha fazla sulandirarak. Yani her seferinde mamasini az koy hazirlarken. 7 ölcek koyuyorsan 1. gün 6bucuk ölcek. 2. gün 6 ölcek. Böyle böyle biraktirabilirsin☺️
Alya3361 Prensessannesi1905 nasıl mamadan uzaklaştı peki benim kızım da 10 aylık mamayı azaltamıyorum ek gıda fazla yemek istemiyor
Prensessannesi1905 saresmami işe yarar mı ki sadece su versem mama yerine yani deliksiz uykuya döner mi bı sure sonra
saresmami Prensessannesi1905 doktorumuz mamayi birakcagin zaman böyle biraktirbilirsin demisti. Her cocuk farkli tabiki. Yakin arkadasimin kizi 10 aylik, 2-3 aydir geceleri mama yerine su veriyorum yatip uyuyor dedi. Sizde deneyebilirsiniz
Prensessannesi1905 Alya3361 valla benim kız mamadan çok yemk istiyor gündüz en fazla 2 biberon içiyor da gece çok içiyor uyanıyor sık sık veriyorum mama ama eminim açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyordur
Sim25 Merhabalar bizde de oğlum 11 aylık mamayı içmek istemiyor üç gündür veremiyorum sanırım kesti gece kalkınca da su içip geri yatıyor sizce napmalıyım normal mi bu yaşta mamanın tamamen kesilmesi ?