RANAMMM Duyguvural Bol su içtim, dut kurusu, dere otu, tahin helvası, rezene, kimyon, bide humana sitil anne çayı, bulgur pilavı 🤭
Murattt Duyguvural öncelikle bolca su tüketimi sonra hurma dut kurusu incir yesilsogan dereotu bulgur pilavı kalitesini de arttirmak icin protein ağırlıklı beslen avokado tüket meyve olarak elma cok iyi süt uretiminde
Duyguvural RANAMMM bende yapıyorum bunları ama sanki gögüsüm eskisine göre dolmuyor ama bebeğim doyuyor
RANAMMM Duyguvural Göğüsler iyice süt dolacak dşye bişey yok bebeğin doyuyor çişli bezi varsa sıkıntı yok, bildiğim kadarıyla göğüsler yumuşak olduğu zaman yağlı süt üretmeye başladığını gösterirmiş☺️
Elfvli Duyguvural psikolojimi sağlam tutarak , sutumun yeterli olduğunu düşünerek bebeğimi sık sık emzirdim. En önemli kural bu. Ozellikle bir besin tuketmedim. Ama cok fazla kuru dut ile kuru üzüm yiyorum. Yulaf ile lapa yapıp içine katıyorum. Üzerine de bol su içiyorum. Eger takviye isterseniz solgari öneririm. Birde bestlak damla.
Melek1411 Duyguvural belli bir süreden sonra öyle sertleşmiyor göğüs. Çiş sayısı önemli doyuyorsa sıkıntı yoktur. Bol su için bebeğiniz uyudukça sizde uyuyun. Bestlak damla bana iyi gelmişti. Kuru incir hurma ve dut da süt yapıyor. Bol yeşillik ve protein beslenin bir de.
Ozlemt21 Bol su içtim, Solgar bira mayalı B12 içtim bide galactoga süt artırıcı damla çok işe yarıyor.. çocuktan açıkcası çok yemek yeme fırsatım olmuyordu benim. Yediğim her şeye kimyon atardım bir de günde muhakkak ⅘ lt yakın su içmek şart.
Melek11111 Duyguvural sulu yemek yıyın bol su ,rezene ve uyku .uyuyup uyanınca hemen süt doluyo .kuru yemek yıyınce sütüm olmadı misafirliğe gitmiştik .2 gün hep kuru yemek yedik kızartma falan .rezene de içmedim orda mama vermek zorunda kaldım
Yasemin38 Duyguvural bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar fırsat buldukça dinlen bulgur dereotu dut kurusu helva tahin pekmez yulaf ezmesi pozitif düşünmek sütün konusunda sık emzirmek