Farahzeynep Hanımlar merhaba, geçen sene orman yangınlarından sonra mangal yasaklanmıştı İstanbul’da. Hala yasak devam ediyor mu acaba? Bilgisi olan var mıdır?
agacsizkoala Farahzeynep dün parkta tüp yakanları gördüm çay demlemek için, tüp de yasaktı demekki mangala da birşey demezler
Deletedmom_33 Farahzeynep Bayramın 2.gunu yakacıkdaki ormana gitmişlerdi pikniğe kaynanamlar orda mangal yakmışlar bir sürü de yakan varmış birşey demediklerine göre serbesttir
Farahzeynep ikiPrensesAnnesi20 eşim Maltepe de falan hiç görmedim yapanları diyince biz de yasaktır belki dedik ondan millet bahçesine gittik orada doğalgazlı dedik her türlü yaparız 😅
Farahzeynep Deletedmom_33 biz ümraniye millet bahçesine gittik çok kalabalıktı dedik herhalde hala yasak ondan buraya geliyorlar 🙈 o zaman her zaman gittiğimiz yere gidebiliriz 🤣
DesignerMomm Ben bayramda Küçükçekmece gördüm bir süru mangal yapanı ama dün 153u aradım yasak dedi. Millet mangal yapar Yakalanmaz ben kibrit caksam ceza yerim 😁
Farahzeynep DesignerMomm yeminle biz bu 🤣 yasaklarda millet dışarı çıkıp çıkıp gezdi nerelere gittiler, biz çocukları 2 sokak ötedeki parka götürelim dedik, polis çevirdi 🤣
DesignerMomm 153 her yerde yasak dedi. İlçe belediyesini aradım belediyeye ait olan yerlerde de yasak dendi.
ikiPrensesAnnesi20 Farahzeynep bu gittiğimiz yerde piknik alanı diye geçiyor herkes de yapiyo bence bu sene yasak değil