cahillesohbetikestim Evet hanımlar öncelikle selamünaleyküm 🤭 Alp oğlan 3.5 aylık oldu en başından beri masal hikaye kitabı alıp okumak istememe rağmen bir türlü denk gelmedi artık ertelemek istemiyorum önerilerinize talibim 🥰
Deletedmom_7 cahillesohbetikestim merhaba 🙋🏻♀️ Her gün okurum mutlaka en çok iş bankasınınkikerini aldım çok memnunum isterseniz isimlerinide yada resim duruyorsa atabilirim
Mimoza-kizim cahillesohbetikestim canim ben e bebekten aldim 3lü seri ismi ilk masallar 1 2 3 diye gidiyor
Mimoza-kizim cahillesohbetikestim cok guzeller canim bebegm resimlerine bakmayi seviyor icinin resimlerini atabilirim istersen
2melekannesi__ cahillesohbetikestim bebeğim 4 aylık ben de kitap okumalarına başlamak istiyorum instagram da sincap kitap var onun ürünlerini çok beğeniyorum özellikle bu dönemde hareketli kitaplar ilgilerini çekecektir o tarz kitaplar almayı düşünüyorum ben 🤗
birtatlianneee cahillesohbetikestim sayfaları kalın olduğu için bebeğin eline rahatlıkla verebilirsiniz çok ilgisini çekiyordu şimdi 10 aylık kitap okuyalım dediğimde oturuyor bekliyor sayfaları çeviriyor 😂
Deross cahillesohbetikestim 20 günlükten beri okuyorum kitaptaki resimlere güldüğünden ve heyecanlandığınsan beri süewkli farklı kitap almaya başladım ☺️Hepsi buradanın 2.si 1 TL kitap kampanyalarından aldım genellikle yapı kredi ve iş bankası yayınları şimdi 50 ye yakın kitabı var her sabah ve her akşam kitap okuyoruz cok seviyor cok şükür 🧿
birtatlianneee Mimoza-kizim mutluresim.com dan resmi yüklüyorsunuz linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz