21zeynep72 Mrb güzel anneler nerelisiniz nerden nereye gelin gitiniz sohbet amaçlı 🥰ben batmanlıyım Diyarbakıra gelin geldim 🥰🥳
Deletedmom_22 21zeynep72 Kırgızistandan ——>>>>> Ankaraya ( eşim doğma Tokatlı ama 3 yaşından Ankara’da büyümüş)
oglunucoksevenn 21zeynep72 kayseriden Ankaraya geldim. Büyük şehire göçmek zormuş. Çok özlüyorum memleketimi. bir yere gideceğim zaman otobüse atlayıp gidiyodum. burda öyle değil. Hem kalabalık hem ulaşım zor trafik berbat. geçen gün memelekete gittim kayseri ankaranın yanında köy gibiymiş yaa dedim🥴
ayazveipek oglunucoksevenn Ankara’nın neresi? Siz Ankara’da yapamadıysanız İstanbul’da hiç yapamazsınız. Ankara 8 - 5 yaşayan bir şehir aslında. 😂
EylulBoran oglunucoksevenn Ankaranın trafiğine ve ulaşımına böyle sitem ediyorsanız sizi istanbulda düşünemedim 😂 ben ankaradan istanbula geldim lanet ettim
48316ELIZAN 21zeynep72 Erzurum’dan Denizli’ye . Kader oyle birsey ki insani nerden nereye goturuyor iste .
ayazveipek 21zeynep72 İstanbul’da yaşıyordum, İstanbul’da devam. Eşim aslen Trabzon’lu ama ailesi falan Hollanda’da. Benim ailemde Eskişehir’de. Ben Ankara’da doğdum büyüdüm, ailem emekli olunca memlekete geri döndü.
Minipekka 21zeynep72 kayseriliyim Kayseri’de kaldım şükür çok büyük konuştum aslında asla farkli şehire gelin gitmem diye öylede oldu 😂😂